21.3.2018 13378 visningar 5 minuter läst

eyerim insider: kontorserien avsnitt 1

eyerim är baserad i det Historiska centret av Bratislava, Slovakien. Byggnaden är från 1500-talet och vi har arbetat här sedan november i fjol. Det är en charmig del av huvudstaden och vi alla älskar kontoret. Vi har allt som behövs – kaffemaskiner, köksprylar, frukt att mumsa på, helt skåp fullt av tepåsar, 3 hundar och trevliga människor.

Bra saker är aldrig enkla och därför så bestämde jag mig för att utmana mina kära eyerimarbetare med några få frågor som de tyckte var alltför svåra under en torsdag morgon. Låt mig berätta att deras morgonansikten var så utsökta när jag började fråga om de kunde beskriva sig själva med 2 ord.

Den här gången så börjar vi med logistikavdelningen och fortsätter till ekonomi och slutligen till styrelsen. Ingen utav av de är enkla att ta itu med, men det blir ett enkelt jobb speciellt när du har ett sånt bra team vid din sida. Kom, och lär dig känna teamet.

Adam, en “mångbegåvad gourmet”

eyerim office tour logistics office Adam

Adam tar hand om alla procedurer som går hand i hand med logistiken – kontakten med Luxottica och Safilo, IT-logistik, varuhuset och utvecklingspartners m.m. Han försöker även också finna nya system som kan utveckla logistiken och andra områden. Med andra ord så är Adam en storebror som kan hjälpa vemsomhelst. Han tycker om sitt jobb på eyerim och älskar sitt jobb helt enkelt. Om du inte ser honom jobba ordentligt så är han säkert upptagen med sin kamera, matlagning eller äter; eller spelar Playstation. Om du vill se på bilderna som han tar, så spana in hans instagram, det kryllar av dem!

Luca, den “envisa italienaren”

Eyerim office tour logistics office Luca

När jag frågade vår 23 åriga italienare vad han gör på sin fritid så svarade han ”havsport”. Men med stor sorg i ögonen på honom så sa han att Slovakien saknar hav, så därför spelar han fotboll eller kompenserar hav med en härlig öl med vännerna. Han avböjer inte en bra bok heller! Hans jobb är att hantera alla beställningar från eyerim, kommunicera med leverantörer, välja nya varumärken – ju mer oberoende, desto bättre och mycket mer. Han älskar den vänliga arbetsmiljön som eyerim erbjuder, också det faktum att eyerim ger en chans åt alla – de med liten erfarenhet så länge de kan prestera; till studenter, såsom Luca själv, ihop med en välbehövlig frihet.  

Adriana, vår “chica loca”

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana är en lång 26-åring som älskar sport och logistik. Hon är till stor hjälp, och inte bara för kundtjänsten men även för kontorsnissarna Adam och Luca. Hon tar hand om kommunikationen och hanteringen från varuhuset, reklamationsärenden och orderkontroll. Adriana älskar att jobba på eyerim allt på grund av den bekväma miljon utan stress eller påtryck och de sköna människorna hon jobbar med. Lita på mig, du kan avunda henne mer än de långa benen och det vackra leendet som hon har! Hon är talangfull i sport såsom klättring, vandring, skidåkning, snowboard och dans.

Maria, den ”affärsmässiga friryttaren”

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria är vår söta och tuffa COO. Om du inte förstod dig på förkortningen och exakt det hon gör, så är det en hel del. T.ex. så utformar hon och implementerar affärsstrategier för att möta eller överträffa intäkterna, vinsten och kassaflödet hos eyerim; som chef för IT-avdelningen så övervakar hon utvecklingen och annat roligt som går ihop med det; hon bistår även vår CFO och är HR hos eyerim – hanterar resurser som relaterar till medarbetarna, och juridisk rådgivning. Hon älskar eyerimfolket, deras potential, prestation och sexiga marknad. På fritiden, så älskar 27 åringen snowboard, surfning (när hon kan), bergsvandring, vin med vänner, dokument och bildgallerier. Någon som gillar henne nu? Kolla in hennes instagram och upptäck mer.

Michel, ”den blygsamma, (den) bästa”

eyerim office tour finance & executive office Michal

Den här blygsamma killen kanske inte ser ut som en, men han är vår marknadsguru! Han har hand om våra marknadsstrategier, planering, rapportering och budget. Han älskar den unga, dynamiska eyerim-teamet, likväl den engagemang som alla på eyerim har. Han har inte bara den allbekanta marknadsföringen i blodet, men även i musiken! Michal är en musiker och på fritiden spelar han trummor med sitt band. Han beundrar berg och dess natur – på våren älskar han att vandra och på vintern njuter han av skidåkning på de snöiga backarna.

Martin, den “äventyrliga vinnaren”

eyerim office tour finance & executive office Martin

Förutom det faktum att Martin är en äventyrare så är han självklart en kille med prestation – som 27 åring är han verkställande direktör och medgrundare av ett snabbväxande företag, eyerim såklart! Annat än den vanliga beskrivningen som VD, så rabblar han upp sina arbetsuppgifter enkelt – ser till att alla vet vilken väg eyerim beger sig. Han har också hand om att placera rätt personer på rätt plats. Vad Martin älskar med eyerim är det faktum att alla kan vara medvetna om sitt hårda arbete; och de fantastiska möjligheterna med ett otroligt bra team. Under vardagarna går han till gymmet och när han finner fritid för sig själv så älskar han att spendera det genom att resa och uppleva nya saker. Spana in hans instagram med bilder från hans resor.

Yassaman, den “stora drömmaren”

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Om jag kunde välja en ”skrivminimalist”, så är det vår Yass. Hon tillhör också eyerim medgrundarna, och efter hemlandet Iran så är Slovakien hennes andra hem. När vi frågade om hennes arbetsuppgifter så svarade hon ”Ha stora ambitioner för eyerim och siktar alltid mot stjärnorna”. Med andra ord så är hon vår marknadsdrottning. eyerimfolket är anledningen till varför Yass älskar att ta sig till jobbet varje dag, och som hon säger, ingenting är omöjligt på eyerim. Du måste älska det, eller hur? På fritiden läser hon böcker och spelar på sin PS4 eller piano. Hon älskar konst och är en hängiven resenär. Lär dig känna henne bättre här!

Jakub, den ”lilla kreativa”

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Det är en bister uppsyn på att ha favoriter, men i denna artikel så är Jakub definitivt min. Efter två timmar av konstant tänkande med 2 ord att beskriva sig själv, så kom han fram till den ”lilla kreativa” kniparen. Vilket geni? Jakub är inte bara ett geni i den kreativa agendan men sitter även på ekonomiavdelningen som han hanterar, planerar och rapporterar till oss alla. Han är en 25 årig student och älskar att arbeta hos eyerim tack vare alla de goda vännerna han har här och med tidflexibiliteten. Han tycker om att koppla av genom att göra någon form av sport, spendera tid med vännerna eller välja läsa en favoritbok. Spana in hans instagram och lär dig känna honom bättre.

Ja, vårt team är fantastisk. Vi är alla väldigt olika människor med olika livsstilar och idéer, men det som gör oss på eyerim – är ett företag med hjärta. Om du funderar på att göra oss lite mer upptagna så kan du gå till vår hemsida och kanske beställa ett par glasögon?. Vi skulle uppskatta det!

Oroa dig inte, ett annat avsnitt kommer snart!

Patrícia

Innehåll och copywriting är mina arbetsuppgifter på eyerim. Jag älskar japansk mat, blommor och enkelheten. Jag förstår mig inte på mode och därför så älskar jag det. Har sedan tidigare studerat kinesiska men eftersom jag är alltför en ”all eller ingentyp” av person, så bröts vi upp efter andra året. Jag föddes med en tand och lärde mig att läsa redan som treåring. Seneca är min största förälskelse och jag hatar paraplyer.

RELATERADE INLÄGG
TOPP 5: Bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2017/2018

Oavsett erfarenhetsnivå eller budget så finns det alltid ett par skidglasögon som väntar på dig. Här kommer vår lista på de 5 bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2018/2017.

4 anledningar varför du ska bära på solglasögon i vinter

Soliga dagar förblir sällsynta dessa tider men när det kommer så kan det bli en belastning för ögonen. Ge dina ögon en omtanke under dessa tuffa vinterdagar! Läs mer om varför vi tror du ska bära på solglasögon även fast du känner att det inte behövs.

Åter till SILMO Paris 2017

SILMO Paris, likt årliga MiDo i Milano, är ett av de mest prestigefyllda glasögonmässorna i hela världen. I år har vi varit där och det var massivt!

DISKUSSION