23.8.2017 24644 visningar 3 minuter läst

Solglasögon för din ansiktsform: OVALA ANSIKTEN

Har du spenderat timmar för att bestämma vilka solglasögon som passar dig bäst? Rätt passform på solglasögonen får dig att se riktigt bra ut! Visste du att du lätt kan avgöra vilka som passar bäst till din ansiktsform? Om inte, är du lyckligt lottad idag! Kolla in vår veckoguide om hur du matchar solglasögonen med din ansiktsform. Häng kvar ovala ansikten!

Om du vill uppnå ett stilrent utseende och hitta de rätta solglasögonen för din ansiktsform, är första steget att ta reda på vilken form ditt ansikte egentligen har. Det finns fyra grundformer som vi kan urskilja – ovala, rektangulära, hjärtformade och runda. För att ta reda på din, behöver du inte använda en linjal, du kan lätt uppskatta den genom att mäta avståndet med dina fingrar. Eftersom dagens text är dedikerad till ovala ansikten, låt oss kolla deras karakteristiska särdrag:

•  ditt ansikte är långt och smalt

•  din haka är något smalare än din panna

•  ditt ansikte är som bredast vid dina kindben

•  din haklinje är rundad och har inga hårda linjer

Så vad tror du? Är du den ovalformade ansiktstypen? Om ditt svar är ja, då bör du fortsätta läsa och få reda på mer om de solglasögon som är förutbestämda att skapa en perfekt matchning för dig. Låt oss hitta de rätta solglasögonen för dig, ovala ansikten. Vi presenterar ett speciellt urval solglasögon för dig, de passar definitivt vare sig du är man eller kvinna.

DAMER

Ni är de lyckligt lottade! För oss andra finns det bara avundsjuka kvar. Era ansikten är en spännande blank duk när det kommer till att välja solglasögon. Ni kan ha nästan vilken stil som helst, med självförtroende. Kasta inte bort tillfället att leka med olika färger, former eller vinklar – det finns absolut inga gränser för er. Retro cat-eye eller runda bågar är ett bra komplement till dina kindben. Klassiska Ray-Ban Aviator, eller Ray-Ban Erika passar också alltid perfekt.  Å andra sidan, rektangulära eller trendiga fyrkanter som bågar kan balansera din vertikala ansiktsform fint. Om du väljer futuristiska Dior, lekfulla Fendi, eller chic MiuMiu – kommer ditt utseende att stå ut!

 

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

HERRAR

Bra gjort, du har vunnit den genetiska jackpotten! Jag gissar att du definitivt kommer spendera tid för att leta efter det perfekta paret hos eyerim. Med ett ovalt ansikte som är längre än vad det är brett, är dina alternativ obegränsade. Njut av experimenterandet! Överdimensionerade och djärva former så som aviator är bäst för dig. Kolla in ett par Ray-Ban Aviator eller förkroppsligande elegans, Persol, fixar det åt dig! Å andra sidan, rektangulära bågar kan balansera dina ansiktsformer fint. Om du är en sportentusiast, kan Oakley erbjuda några fina rektangulära former som passar alla sportaktiviteter. Till sist, glöm inte att leka med former som passar din personliga stil. Designspecialiteter som Dior, eller Marc Jacobs – du bemästrar dem alla.

Använd vår virtuella prova-på verktyg hos eyerim för att se vilka som passar dig bäst. Prova själv, eller bjud in en vän för att få ett andra utlåtande. Kolla in vårt fulla urval av solglasögon för ovala ansikten. Om du inte hör till denna grupp med perfekt formade ansikten som utan problem kan välja det perfekta paret solglasögon, få inte panik! Det finns mängder med stilar du kan ha. Håll dig uppdaterad – i nästa veckas ansiktsformsguide presenterar vi perfekta kombinationer för våra älskade hjärtformade!

Ivana

Jag ansvarar för kundvård - en av de tidigare familjemedlemmarna till eyerim. På senare tid har jag lagt fokus på att blogga där jag kombinerar min kreativitet med filosofisk passion och konst. Jag är en fransk bulldogsfreak beroende av allt som relateras till Skandinavien.

RELATERADE INLÄGG
Gör dig redo för soliga dagar – 4 snabbtips på hur du INTE ska välja dina solglasögon

Om du känner dig redo för nya solglasögon för den här säsongen, så har vi 4 tips om hur du uppgraderar din shopplista för att undvika några misstag.

TOPP 5: Bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2017/2018

Oavsett erfarenhetsnivå eller budget så finns det alltid ett par skidglasögon som väntar på dig. Här kommer vår lista på de 5 bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2018/2017.

Bästa sommarmärket: Möt Horsefeathers!

En annan ny månad och ett annat varumärke har lanserats bland vår kollektion. Här är sommarfavoriten - låt oss få träffa Horsefeathers!

DISKUSSION