3.11.2017 21234 visningar 3 minuter läst

Solglasögon för din ansiktsform: RUNDA ANSIKTEN

Dagarna går fort och nu är vi tillbaka igen med en guide om hur du väljer ett par fantastiska solbriller som passar din ansiktsform! Efter att ha presenterat ovala, hjärtformade och rektangulära typer så saknas bara den runda formen. Mina damer och herrar, kom närmare skärmen!

Idag tittar vi på runda ansikten och berättar om vilka solbriller som kommer att yttra på ditt utseende. Då våra guider oftast börjar med att stirra i spegeln, kameran eller andra reflekterande ytor för att bekräfta ansiktsformen, så bör vi inte bryta traditionen! Repetera efter oss: Spegel, spegel på väggen, berätta om jag har:

• söta knubbiga kinder som visuellt breddar ditt ansikte för att matcha dess längd

• framträdande kindben

• mjuk, oval käklinje

• och till skillnad från ett kvadratiskt ansikte så skall ditt ansikte ha både en smal haka och panna i förhållande till kindbenets bredd.

Generellt så ska ansiktet likna en cirkel. Relaterar det? Om svaret är ja, låt oss då kolla vilka solbriller som är ett måste för dig, och de du skall undvika!

DAMER

En dam med runt ansikte brukar oftast bli kallad med de sötaste namnen, och trots hur drömlik och snygg du än ser ut så är det inte alltid enkelt att hitta ett par glasögon för dig då ditt ansikte är så speciell! För att undvika framhäva fyllnaden så är målet ditt att välja bågar som plussar på kontrasten. Därför så bör du generellt leta efter breda, vinklade bågar med tjock näsbrygga eller kantiga, halvramade rektangulära bågar. De kommer visuellt addera längden till ditt ansikte och få det att se smalare ut. En annan stilig valmöjlighet: clubmasters eller vinkelramar med uppspända kanter vid skalmlängden! De kommer definitivt komplettera dina vackra ögonuttryck. Du kan även välja ett par coola pilot eller aviatorbågar, men undvik för gott rundformade glasögon. De gör så att ditt ansikte ser rundare ut och ger en vibb av en gymnasielärare som du definitivt inte vill ha!

Färgval: testa ljusa färgvariationer med läckra pannsmycken och häftiga skrifter. Spana in bågar med flexibla näskuddar som ger mest bekvämlighet.

sunglasses for your face shape women

HERRAR

Herrar med runda ansikten brukar oftast ge ett intryck av en snäll varmhjärtad granne, och jämnar ut det genom att switcha till ett par kantiga, coola brillor. Bågar kan vara till stor hjälp i detta avseende; speciellt om du väljer vinkelramar som är breda nog för att kompensera längden. Förslagsvis så kan du överväga att köpa ett par wayfarers som stilar upp ditt utseende, eller så kan du välja ett par bra gamla pilotbågar som införlivar tuff- och manlighet i ditt ansiktstutdrag. Ljusfärgade pilotbågar såsom sky-blue skulle framförallt trimmas. Spana gärna in svarta clubmasters med träramar, eller möjligtvis med specialtillverkade trä eller återvunnen plast – de kommer differentiera dig från andra. Du bör i vilket fall som helst undvika runda och smala bågar, och även de med oversized.

sunglasses for your face shape: round

Det var allt, kära publik! Vi har diskuterat alla ansiktsformer och hoppas att dessa förblir användbara råd om hur du väljer rätta bågar för ditt ansikte. Förhoppningsvis så har guiderna kommit till hjälp. Likväl så är det sorligt att vi avslutar denna rubrik, men vi kommer givetvis att utforska mer och komma med fler kreativa och engagerande ämnen att skriva om. Dina behov kommer först, och vi lovar att det blir intressant!

Ivana

Jag ansvarar för kundvård - en av de tidigare familjemedlemmarna till eyerim. På senare tid har jag lagt fokus på att blogga där jag kombinerar min kreativitet med filosofisk passion och konst. Jag är en fransk bulldogsfreak beroende av allt som relateras till Skandinavien.

RELATERADE INLÄGG
En blogg-guide till Solglasögon: Ultimata sommartrender 2018

Ny säsong, nya trender. Ta reda på de största sommartrenderna med två av våra favoritbloggar.

Hur man upptäcker äkta Oakley solglasögon

Nu kommer en till guide för att upptäcka autentiska glasögon. Lär dig skilja på falska Oakleymodeller från genuina - redan vid första ögonblicket.

Bästa sommarmärket: Möt Horsefeathers!

En annan ny månad och ett annat varumärke har lanserats bland vår kollektion. Här är sommarfavoriten - låt oss få träffa Horsefeathers!

DISKUSSION