11.7.2018 2493 visningar 2 minuter läst

Bästa sommarmärket: Möt Horsefeathers!

Varmt, roligt, äventyrligt, uppriktigt, naturälskare - detta är Horsefeathers. Har vi fångat din uppmärksamhet nu? Kom och få träffa det mest avslappnade och lustiga varumärket, vår personliga favorit, Horsefeathers!

Horsefeathers - HUR BÖRJADE DET?

Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarsamling1989 Gränslandet, British Columbia, Kanada.

Hanuš Salz, med sin grupp vänner vars stil och sinne var båda enormt inspirerade av snowboard och skateboarding, skapade varumärket: Horsefeathers. Gemenskapet var baserat på vänskap, roligheter och mycket snowboard - det var där allt påbörjade. Hanuš flyttade sedan tillbaka till Tjeckien, mötte Pavel Kubíček och de bestämde sig för att officiellt starta varumärket.

Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarkollektion Herr Wayfarer Solglasögon Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarkollektion Herr Wayfarer Solglasögon

Horsefeathers - VARFÖR BÖRJADE DET HELA?

Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarsamling

När Hanuš träffade Pavel i Pilsen, Tjeckien, bestämde de sig för att starta Horsefeather-märket av tre huvudsakliga skäl:

- De var inte intresserade av ett ”riktigt” jobb.
- Det fanns inte mycket snowboard-kläder i Tjeckien på den tiden.
- De ville åka så mycket som möjligt.

Den tredje orsaken blev största drivet bakom hela Horsefeather-idén, åtföljd av den första inspirationen - roligheter, vänner och snowboard. Och 29 år senare och Horsefeather är fortfarande samma gamla roliga sammankomst av vänner!

Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarkollektion Dam Wayfarer Solglasögon Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarkollektion Herr Wayfarer Solglasögon

HORSEFEATHERS är inte bara ett märke av kvalitativa ytterkläder, ryggsäckar, bälten, strumpor eller underkläder.
HORSEFEATHERS har också högkvalitativa, handgjorda, polariserade solglasögon. Glöm inte att spana in Horsefeather-samlingen på eyerims hemsida för ojämförliga priser!

Hetaste sommarmärket: Horsefeathers, Vårens / Sommarsamling

HORSEFEATHER är alla av första-klass, avslappnade och roliga; made in Europé och inspirerat av kärlek för öl. Ja - ÖL. Du måste titta noga på varje produkt för att lägga märke till en ölikon, ehh, va, ja, stämmer.. Vilken galen geni!

Det finns många fantastiska märkesvarumärken över hela världen. De producerar alla massor av fantastiska varor vi alla älskar, och i princip - de har alla ett fantastiskt varumärke. Men varför älskar vi Horsefeathers bara något mer då? Det är allt upp till sin skraja själ! Även icke-snowboarder, non-skateboarder, non-relaxed-extremt försiktig person kommer absolut att bli kär i Horsefeathers! Efter nästan tre årtionden har de fortfarande inte förlorat greppet - den avslappnade och äkta charm som startade allt tillbaka när 90-talet närmade sig. Gud, hur vi önskar att det fanns mer av Horsefeathers i världen! Vi skulle alla vara mer kylda och glada, skulle vi inte?

Vilket märke skulle du vilja veta mer om? Låt oss få höra i kommentarerna!

Adam

Jag är chef över logistikavdelningen. Jag är en passionerad fotograf och teknolog där min kamera alltid finns tillgänglig för användning. Jag har haft på mig glasögon sedan tidig barndom och är stolt över mina matlagningskunskaper - bakning räknas inte med.

RELATERADE INLÄGG
6 skäl till att du nu ska besöka din ögonläkare

Att få hjälp vid rätt tidpunkt kan rädda synen från långvariga synproblem. Det finns 6 tecken på att du omgående bör göra en ögonkontroll.

Solglasögon för din ansiktsform: OVALA ANSIKTEN

Har du spenderat timmar för att bestämma vilka solglasögon som passar dig bäst? Rätt passform på solglasögonen får dig att se riktigt bra ut! Visste du att du lätt kan avgöra vilka som passar bäst till din ansiktsform? Om inte, är du lyckligt lottad idag! Kolla in vår veckoguide om hur du matchar solglasögonen med din ansiktsform. Häng kvar ovala ansikten!

Storleken avgör - Hur man väljer rätt storlek på glasögon

Ta reda på hemligheten för välja rätt bågstorlek. Spana in några användbara tips för att säkerställa att dina nya glasögon perfekt passar ditt ansikte.

DISKUSSION