13.11.2017 10204 visningar 4 minuter läst

Movember: Glasögon x Mustache

Låt oss bara säga: Movember är här! Kära herrar, mustaschskägget är för all del befrämjat, och damerna måste hantera det. Men för den här gången gör du inte det bara för att reta dem utan också för att uppmärksamma mäns självmords- och hälsoproblem så som prostatacancer. Allvarliga problem som dessa behöver inte innebära att det är mindre roligt! Efter att vi har gått igenom skäggmodet och såg utsträckningen av kreativiteten som killar har uppvisat med sin skäggstyling, så kan Movembertrenden inte förbli mindre konstnärlig och läcker. Särskilt i kombination med stiliga glasögon. Låt oss ta en närmare titt!

HANDLEBAR x Ray-Ban Clubmaster Optics

Handlebar mustache är en klassiker som du vanligtvis ser i gamla filmer; den har en förlängd och böjd spets likt en tysk general. Namnet kommer egentligen från ett cykelstyre (bicycle handlebar) då formgivningen påminner om ett, men det verkar som att mustaschen går ännu längre tillbaka i tiden då arkeologer har upptäckt skägget från urgamla statyer! I närvarande tid så antog hipsterkulturen den glädjande stylingen och prydde den med mera Jazz. För att kunna uppnå ett elegant men ändå infogat plagg så måste mustaschbesittare ta en titt på kollektionen Ray-Ban Clubmaster Optics. Dess retroinspirerande mode påminner om ståtlig elegans från 90-talet. Kombinera dessa med ett glänsande handlebar-mustasche så förblir utseendet polerat för att inte betraktas allt för uråldrigt. Observera att den halvrama linjen ser särskilt berömmande ut med avlånga och runda ansikten.

movember eyeglasses rayban clubmasters movember eyeglasses rayban clubmaster optics prescriptions

GOATEE x Tom Ford

Goatee-stilen är annan snygg mustasch som liknar det spridda getskägget vars namn kommer ifrån. Den uppkommer genom att enbart låta håret växa runtom hakan och samtidigt undvika hår över kinderna. Brad Pitt och Kevin Hart är båda flitiga med den här typen av skägg, och är oftast lämpad för att upprätthålla en mogen och modigt utseende. Slå ihop det med ett par klassiska wayfarers såsom Tom Ford FT530 för att tillägga mer av ett sexigt upphöjt ögonbryn till utseendet. Vid både formella och informella tillfällen så kommer de vinklade ramarna vara särskilt smickrande för runda och ovala ansikten, och den simpla och eleganta designen kommer se bäst ut som en modern accessoar i klassisk tuxedo.

movember eyeglasses tom ford movember eyeglasses tom ford prescriptions

SHORT BOXED x BOSS by Hugo Boss

Erkänn: vissa män älskar sitt skägg så pass mycket att de inte är villiga att ge upp! De vill inte betraktas som moderna Yeti, så därför så har ett mellanrum uppkommit i kombination av en mo och en skäggstil. Något som är rätt så populärt bland skäggentusiaster är ”kortboxad stasche” som är en eufemism för utmanare vare sig på arbetsplatsen eller bara vandringsturen i Himalayas. Kombinerat med en välvårdad snagg med en framhävd spets ökas käklinjen och kindbenets stil, men däremot så kommer den överordnade stilen med en saknad detalj för att bli en total killer: ett par stiliga bågar! Hugo Boss BOSS0681 matchar perfekt! Den har en elegant rundad form med en trendig färgvariation som ser fantastisk vass ut för hjärtformade och fyrkantiga ansikten. Den här modellen är utrustad med extra egenskaper såsom 100% UV-skydd och 100% allergivänligt material. Med ett sådant utseende är du ämnad för intrycket av ett framgångsrikt proffs på att göra affärer och fånga andras känslor!

movember eyeglasses hugo boss movember eyeglasses hugo boss prescriptions

DALI x Giorgio Armani

Våra kära läsare! Du kanske inte har tänkt efter den här mustaschestilen, men den har säkert en speciell plats bland oss alla. Den galna och unika Dali mo med tunn hårväxt och uppåt kurvad spets, och kallades en gång i tiden för ” the smallest … in the world” av Times Magazine (tills att den blev längre). Lustigt nog så publicerade den ökända surrealismens föregångare, som gav dess stilnamn, en bok tillägnat enbart till hans stiliga stasch med namnet “Dali’s Mustache”. I inledning vars Dali går ännu längre för att kreditera hans älskade fru Gala som mustaschens ”skyddsängeln”. Och för er som längtar efter en fantastisk debut så är den luxuösa kollektionen från Giorgio Armani AR5059 perfekta bågen! Perfekt också för alla ansiktstyper (om du lyckas att odla mustasche) och passar fint i kombination med sällsynta glasögonbågar. Missa inte dessa!

movember eyeglasses giorgio armani movember eyeglasses giorgio armani prescriptions

FEDERAL STANDARD x Ray-Ban Aviator

Till sist har vi en benämning i ordboken med hänsyn till mustasch terminologin som denoterar en stil som inte alls har en mo! Den så kallade ”federala standarden” som är en arméstandard bland nyvärvade. Eftersom män irriterar sig på ansiktshår så rakar de bort det så fort som möjligt, och för att ge stöd åt detta så har Ray-Ban RX6489 mycket att erbjuda. En klassisk aviator ram, som först utvecklades i mitten av 1930-talet av Bausch & Lomb utformades särskilt för att skydda piloternas ögon, och troligtvis så hade ingen utav uppfinnarna föreställt sig hur långt dessa skulle smältas in bland popkulturen och modetrenden. Och så oerhört tilltalande som det är så utstrålar sig dessa också bland machos och passar in i alla ansiktstyper. Sporta dessa djärvt, precis som en modig general skulle göra!

movember eyeglasses rayban aviator rx movember eyeglasses rayban aviator prescriptions

Läckra, seriös konstnärligt, provokativt – Movember är de alla. Hitta de rätta glasögonen hos eyerim, applicera koden EYERIMXMOVEMBER för att avslöja rabatten! Om du fortfarande är osäker, så låt oss få veta – vi kan givetvis hitta något som passar dig!

Adam

Jag är chef över logistikavdelningen. Jag är en passionerad fotograf och teknolog där min kamera alltid finns tillgänglig för användning. Jag har haft på mig glasögon sedan tidig barndom och är stolt över mina matlagningskunskaper - bakning räknas inte med.

RELATERADE INLÄGG
Eyes on KERBHOLZ

Den här månaden presenterar vi KERBHOLZ glasögon, ett märke skapat av kvalité, kärlek för naturen och passion. Låt oss berätta mer om KERBHOLZ!

Oakley PRIZM technology – Linsen som revolutionerar sport

Vad är allt hype om Prizm, hur fungerar det, vad har det att erbjuda och hur kommer det sig att tekniken har visat upp sig bland de största idrottarna i världen?

Solglasögon för din ansiktsform: OVALA ANSIKTEN

Har du spenderat timmar för att bestämma vilka solglasögon som passar dig bäst? Rätt passform på solglasögonen får dig att se riktigt bra ut! Visste du att du lätt kan avgöra vilka som passar bäst till din ansiktsform? Om inte, är du lyckligt lottad idag! Kolla in vår veckoguide om hur du matchar solglasögonen med din ansiktsform. Häng kvar ovala ansikten!

DISKUSSION