11.4.2018 29980 visningar 4 minuter läst

Bloggens Guide till Solglasögon: Ultimata Vårtrenden 2018

Allt sväller upp på våren, tycker du inte det? Solen skiner, blommorna blomstrar, gräset blir grönare, alla ser ut att glödas och (äntligen) leva, det är i alla fall så vi ser på våren i år. Men låt oss inte glömma modet som vårarna tillbringar – alla färger, mönster och former. Det är inte bara dina favoritkläder som uppenbarar sig på våren, men glasögonen fräschas upp också!

DE MEST POPULÄRA STILARNA

Tre av våra kära bloggare har tagit fram sina favoritpar för din vårinspiration.

Sportiga solglasögon

Unisex Uvex Sportstyle Solglasögon i Mattsvart Färg med Silverspegel + Orangespegel + Klara Glas  Unisex Uvex Sportstyle Solglasögon i Mattsvart Färg med Silverspegel + Orangespegel + Klara Glas

Natallipa har funnits i vår eyerimfamilj ett tag nu. Hos eyerim är hon en självsäker kvinna som kan ta på sig allt, bokstavligt talat. Hon är rolig, vacker, utmanande, och hon drog på sig de här sportiga solglasögonen från unisex Uvex Sportstyle som passar henne bra. Om den här särskilda modellen inte är något för dig, men fortfarande intresserad av äventyrliga sportglasögon så bör du spana in dessa andra Uvex solglasögonen vi håller för dig hos eyerim och vi är säkra på att du hittar den rätta!

Juvelprydda bågar

Marc Jacobs Solglasögon i Guld / Gula Färger med Gråa Glas för Kvinnor Marc Jacobs Solglasögon i Guld / Gula Färger med Gråa Glas för Kvinnor

Ivana aka Sweet Lady Lollipop är fashionbloggare från Slovakien och varit en del av eyerimfamiljen under en ganska lång tid. Hon är väldigt elegant samt nonchalant och därför är hon så verklig för oss. När vi frågade henne om vad hon tycker om dessa Marc Jacobs, så svarade hon ”Guldfärgade Marc Jacobs solglasögon är fantastiska, extravaganta och eleganta par”. De passar perfekt med simpla outfits men funkar även med lite retro. Därför valde jag den här outfiten med en vintagekänsla”.

TRENDIGA FÄRGER

Livliga färger är en ganska självklar del på våren. Du kanske älskar gnistrande färgkombinationer; eller så kanske du inte får nog av svartfärg året runt – oavsett var din hängivenhet befinner sig så finns våra bloggare här för dig.

Unika färgglada solglasögon

Gucci Solglasögon i Röda / Svarta Färger med Grågradienta Glas för Kvinnor  Gucci Solglasögon i Röda / Svarta Färger med Grågradienta Glas för Kvinnor

Oavsett om du vill stråla din elegans, alla svarta outfits med djärva detaljer, eller om du vill gömma ditt ”osminkade”-trötta ansikte, så kommer du få blickar med dessa svarta, gröna och röda Gucciglasögonen. Se på Natália, hon är ett perfekt exempel – hon vet väl att Gucci alltid är en bra ide.

Enkla mjölkiga bågar

Michael Kors Adrianna Solglasögon i Milky Kristallfärg med Rökgradienta Glas för Kvinnor Michael Kors Adrianna Solglasögon i Milky Kristallfärg med Rökgradienta Glas för Kvinnor

”Rosa färger, speciellt fuchsia-tonade, är lite svårare att kombinera om du inte vill se allt för söt ut”, sade den underbara Rebeka från Style of Becca som otvivelaktigt har en klar vision om dagens modestil. ”Jag kombinerar aldrig levande färger med svart. En sådan kombination känns alltför billigt för mig. Jag försökte kombinera rosa ihop med bruna glasögon – kamel eller naken och jag njuter verkligen av den här blandningen!” Den här outfiten kommer definitivt att fungera för mig igen.” Vill du se ut som Becca? Nåväl, vi vet att vi själva vill det. Skaffa dessa härliga solglasögonen från Michael Kors eller någon av dessa likartade och njut av en klar vy under soliga vårdagar.

Drömrosa glas

Dolce & Gabbana Solglasögon i Rosa Färg med Rosa Gradienta / Spegelrosa Glas för Kvinnor Dolce & Gabbana Solglasögon i Rosa Färg med Rosa Gradienta / Spegelrosa Glas för Kvinnor

”Se världen gå förbi genom rosa solglasögon!” Det finns inget bättre, särskilt om de ser ut som dessa Dolce & Gabbana brillorna! De här fyrkantiga solglasögonen är drömmen för (nästan) varje fashionista och Dolce & Gabbana, och är aldrig en besvikelse. I mina ögon ser de ut att vara lite futuristiska ut och av den anledningen kombinerade jag dem i en minimalistisk stil”, sa Ivana. Givetvis så håller vi med! Allt blir bättre med rosa solglasögon. Prova det.

SÄSONGENS FORMER

Modet förändrar sin form varje säsong och det gör även solglasögonen. De ändrar sin form hela tiden: en årstid är de enorma och överstora, och en annan blir de minsta småsakerna.

Oversized cat-eye solglasögon

Prada Solglasögon i Svart / Silver Färg med Grågradienta Glas för Kvinnor Prada Solglasögon i Svart / Silver Färg med Grågradienta Glas för Kvinnor

Om du älskar Sweet Lady Lollipops outfit likamycket som vi gör, så få lite inspiration från hennes kloka moderådgivning: ”Mamma jeans, randiga utslag, militärstil-jacka och en basker – jag ville att den här klädseln skulle vara intressant men även okomplicerad och ungdomlig. Sådana klädstilar passar in med dessa solglasögonen från Prada. Även om de ser väldigt diskreta och känsliga ut så har de ett helt annat perspektiv från ögats synpunkt. Jag älskar att de är variabla – både färgen och stilen. Du kan ha på dig de med en elegant klänning, men de passar även också in med vanliga klädstilar.” Undrar du om dessa Prada cat-eye bågarna är något för dig? Utforska den här ansiktsguiden och vidare till eyerims hemsida då, eh? 

Vintage browline bågar

Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Solglasögon i Mattesvart Färg med Lilagradienta Blåglas Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Solglasögon i Mattesvart Färg med Lilagradienta Blåglas

Style of Becca är förälskad i solglasögonen Ray-Ban Blaze Clubmaster! Hon sa till sig själv: ”Jag älskar kombinationen av rött och blått, i många olika färger som korallröd och turquoiseblå tillsammans, eller även jordgubbstoner med mynt. Den här kombinationen är gjord för våren! Speglade solglasögon är ETT MÅSTE för mig! De ser fantastiska, lekfulla och fräscha ut.” Förstår du nu? Ta tag i dessa Ray-Bans som säljs lika fort som färskt bröd!

Klassiska runda glas

Unisex Ray-Ban Round Metal Solglasögon i Arista Färg med Kristallgrön Glas Unisex Ray-Ban Round Metal Solglasögon i Arista Färg med Kristallgrön Glas

Runda Ray-Bans är en klassiker och du kan aldrig spoilera något med de. Små eller oversized, Natallipa ser lysande ut med dem. Det vill du också! Undrar du fortfarande om runda solglasögonen är det rätta valet för dig? eyerimbloggen finns här för dig igen – här kommer en annan ansiktsguide för att hjälpa dig att avgöra. 

Där har ni våra vänner – vi tror att våra kära bloggare har inspirerat och motiverat dig till ett steg utanför din trygghetszon för våren. Vi håller fast vid vår tro att varje mode-diva bör åtminstone ha ett par av en bit galna, excentriska, färgstarka solglasögon. Lita på oss, världen förändras omedelbart i sådana brillor. Men om du fortfarande inte är tillräckligt inspirerad, så spana in det här blogginlägget där vi plockade ut våra favoritutseenden från årets modeveckor så att du blir fashionmotiverad och redo för vårens blomstring i en stor stil.

Patrícia

Innehåll och copywriting är mina arbetsuppgifter på eyerim. Jag älskar japansk mat, blommor och enkelheten. Jag förstår mig inte på mode och därför så älskar jag det. Har sedan tidigare studerat kinesiska men eftersom jag är alltför en ”all eller ingentyp” av person, så bröts vi upp efter andra året. Jag föddes med en tand och lärde mig att läsa redan som treåring. Seneca är min största förälskelse och jag hatar paraplyer.

RELATERADE INLÄGG
En oordnad elegans: 35/139 Tokyo

Vårt senaste sommartillägg är märket från 35/139 Tokyo – ett vackert och elegant glasögonpar. Låt oss först förvarna dig, de är väldigt beroendeframkallande!

Solglasögon för din ansiktsform: HJÄRTFORMADE ANSIKTEN

Ta reda på vad som är rätt solglasögon för hjärtformade ansikten. Bli inspirerad av många olika former och färger som passar dig bäst! Allt finns på eyerim.se.

Luxottica Dagarna - Hösten 2017

Spana in alla nya samlingar från Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Persol och mycket mer inför höstsäsongen 2017.

DISKUSSION