Alla hjärtans dag närmar sig och din största utmaning för de kommande dagarna blir att hitta den perfekta presenten FÖR din valentine. Vad som kan tyckas vara en lätt uppgift från början kan komma att bli en sista minuten-gåva som riskerar att resultera i något vi kallar ”katastrof”. Lyckligtvis finns vi här för att hjälpa dig! Överraska kärleken med ett par solglasögon inför våren eller välj ett par glasögonbågar i den modellen de älskar. Få inspiration med hjälp av vår presentguide för de bästa gåvorna till både damer & herrar inför Alla Hjärtans Dag.

Ge något oväntat

Classics är inte tråkiga och god smak motsvarar äkta kärlek. Spela det traditionella så kan det inte bli fel. Om du letar efter ett par solglasögon för din flickvän, så kan du prova Ray-Ban Erika, en all-time klassiker som finns i mer än 10 färgkombinationer. Alla kvinnor har dem nuförtiden! Om du är ute efter glasögonbågar med elegans och god smak, så är vår toppval definitivt Vogue VO5151 2533. Med jämna former i en neutral opal-sandfärg ser tillsammans vackert ut för hennes ansikte!

Tipy na Valentínsky darček

Vad kan bli något bättre för din man som älskar Classics och ett par goda solglasögon istället för en båge skapat från något varmt organiskt material. Kerbholz Albert Rosewood-solglasögon är gjorda av det finaste trämaterialet med kvalitet och ren design av klassisk wayfarer form. Våra alternativa Classics för glasögonbågar till din kärleksman är Persol Classics PO3012. Berikande inom glasögonindustrin i över 100 år så har Persol alltid erbjudit högkvalitativt italiensk tradition och uppfyller kraven för de mest sofistikerade hjärtan. Persol Classics finns i alla former – klassisk form, klassisk färg, klassisk stil.

Tipy na Valentínsky darček

Ge förtroendet

Datekvällar kräver oftast lite mod och vi har något för de som också vågar. Tjejer är kärgalna i mode, och solglasögon är inget undantag. Dessa läckra Marc by Marc Jacobs MMJ476/S med spegelglas kommer att vända världen upp och ner för din kärlek. Om du är ute efter den perfekta bågen och skapa panik för din modegalning, så bör du spana in solbrillorna från Prada PR15TV. Bågen är lättviktig för vardagen och har en trendig dubbelbrygga, och garanterar italiensk kvalité i storslagen stil. Vem var det som sa att det endast är djävulen som kan bära på Prada, visst?

Tipy na Valentínsky darček

För den modemedvetna mannen med goda kunskaper inom senaste trenderna, så kan presentjakten kräva skicklighet. Har du hört talas om Ray-Ban Blaze kollektionen? Det är något som du borde se närmare på! Ray-Ban Blaze Clubmaster är en genuin innovation som erbjuder ett rent och modernt snitt i ikonisk clubmaster-form, och vi slår vad om att din man vill ha de i alla 6 tillgängliga färger! Om han prioriterar modet före funktionalitet så kan du erbjuda honom en kompromiss. Persol PO3143V från Calligraphy Edition har både och. Den här specialkollektionen använder sig utav en extraordinär färgkombination som inte förtjänar att bäras av svaghjärtade, och kräver en nypa mod.

Tipy na Valentínsky darček

Ge något tidlöst

Vintage, tidlöst, old-school – kalla det vad du vill, vissa människor älskar att resa tillbaka i tiden! Om din kärlekstjej älskar vintage-fashion så ska du inte köpa ett par supercoola flashiga aviatorbrillor. Spana in de underbara Dolce&Gabbana DG4270 med dess blommönster, är de inte härliga? En fantastisk gåva för Alla Hjärtans Dag. Ute efter glasögonbågar? Oroa dig inte, vi lämnar dig inte här. Dessa Ray-Ban RX7026 ser ut att komma från en gammal amerikansk film och din tjej måste verkligen älska dem! De finns i 8 färger men vår favorit är definitivt rosa med gyllene detaljer på bryggan och skalmlängden.  

Tipy na Valentínsky darček

Om din kille gillar att gräva sig in i retromode och vet hur man definierar ordet ’vintage’, så finns det ingen mening i att ge honom något förutom solglasögonen Persol PO9649S. Dessa brillor är en del av Persols Vintage Celebration Special Edition, som har en vintageappeal och erbjuder en stilistisk perfektion och kvalité som Persol är känd för. Vår vintage Valentine-val för glasögonbäraren är definitivt Dolce&Gabbana DG3270. Med dess old-school clubmaster utseende, med intressant kombination av neutral grå och brun färg och de finaste materialen, så kommer din valentine se ut som en affärsman från 1960-talet.

Tipy na Valentínsky darček

Kärleken är i luften och designerglasögon är en fanatisk gåva för kärleken! Spana in den fullständiga presentguiden inför Alla Hjärtans Dag här för mer inspiration och välj dina favoritglasögon från våra handplockade Valentinegåvor. Kärlekshälsningar, eyerim.