Idag så är den magiska stunden under Julgranen värdefull. Ta hänsyn till smaken, bestäm vad som passar bra eller inte, gör det i tid, och viktigast av allt så ska du överraska dina närmaste – vilket redan är stressigt. När det kommer till accessoarer såsom solglasögon eller glasögonbågar, så är den magiska stunden för en överraskning nästan omöjlig. Förmodligen så måste du ta flickvännen, morsan, farsan eller mormor till optikern för att välja rätt solglasögon eller glasögonbågar tillsammans. Då försvinner det magiska! Med vår hjälp så kan din Jul förbli helt annorlunda.

Oavsett om du letar efter de rätta solglasögonen som flickvännen har drömt om under hela året, eller att hela tiden få se på hur mormor klantar sig med ögonen när hon försöker lösa söndagens korsord. Nog med att pappa fortfarande klagar varje morgon på väg till jobbet om hur han ångrar att han inte köpte sina polariserade solglasögon för ett år sedan. Hos eyerim hittar du allt åt dina närmaste – det är snabbt, enkelt och viktigast av all så kan du göra det själv för att överraska dem.

När jag säger enkelt, så menar jag det. Du behöver två saker – en bild på personen som ska få sin gåva och vår virtuella spegel. Alla solglasögon och glasögonbågar tillgängliga för virtuell try-on på vår hemsida inkluderar en ikon virtual try on on eyerim som denna. Voilà! Om du fortfarande tvivlar så kan du fråga dina vänner eller kontakta oss. Skicka en bild så ska vi med hjälp av våra ’ögonexpertis’ hitta en lösning.

Undvik stressen innan Jul med vår virtuella spegel och rädda Julmagin som Daniel…

 

Mormor eller pojkvännen, farfar eller pappa, brodern eller din mor – ingen utav de behöver följa med dig till optikern eller efter Julrean det här året. Hos eyerim så kan du njuta av Julhandeln redan nu. Dessutom så garanterar vi leverans innan Julafton på alla solglasögon, glasögonbågar och skidglasögon på varor i lager. Förbered ett par bilder på familjemedlemmarna eller dina vänner så gör virtuella spegeln resten. eyerim önskar dig en riktig god och magisk jul!