5.3.2018 9222 visningar 2 minuter läst

Kvinna till kvinna – Fira internationella Kvinnodagen

Årets Internationella Kvinnodag är en uppmaning för alla att utveckla jämställdheten bland kvinnor och män. #PressforProgress förenar vänner, familjer och samhällen i världen för att tänka, agera och vara genusintegrerade. eyerim firar också IKD! Idag introducerar vi kollektionen KVINNA TILL KVINNA med solglasögon och glasögon handplockade av alla kvinnomedarbetare hos eyerim. Utforska våra ’bästa av’ glasögon och stöd kvinnor över hela världen tillsammans med oss.

Det finns ingen hemlighet att alla på eyerim har sina egna hemliga önskelista av solglasögon och glasögondesign som vi omedelbart skulle vilja köpa. Nationella Kvinnodagen handlar allt om kvinnor, och i år har vi frågat alla våra vackra eyerimtjejer för att skapa deras egna samling med solglasögon och glasögonbågar för kvinnor till att fira denna stora dag för alla kvinnor runtom i världen.

Nio kvinnor väljer 10 par designersolglasögon och glasögonbågar från varumärken Ray-Ban, Versace, Celine, Jimmy Choo och många fler. Här kommer en liten smak av vår KVINNA TILL KVINNA kollektion.

 

Versace eyeglasses for women Jimmy Choo brown sunglasses for women Fendi mirrored sunglasses for women
Ray-Ban Ja-Jo sunglasses for women Marc Jacobs prescription glasses for women Celine beige sunglasses for women

Ray-Ban Aviator sunglasses for women Tom Ford sunglasses for women Jimmy Choo prescription glasses for women

Finns det också ett ’måste ha’ i din önskelista? Den här veckan så kan du få 10% RABATT och samtidigt hjälpa andra kvinnor runtom i världen att bli självständiga och starka individer. Om du den här veckan köper ett par glasögon från kvinnokollektionen med rabattkoden WOMENFORWOMEN, så skänker du 5% av köpet till Women for Women International och får även 10% rabatt.

Varför WFWI? Vad som kan anses som en självklarhet i ditt hemland så kan det vara okänt i en annan del av världen. WFWI erbjuder stöd och stabilitet till kvinnor i länder som drabbats av kris och fattigdom, och hjälper till med utbildning, kompetens, resurser och förbättra livskvalitén. Så varför inte gå med!

Vi vet hur starka kvinnor kan vara – eyerim hade inte betytt något utan de – så fira denna dag med alla kvinnor i din närhet, uppskatta dem och hjälp dem i behov. Och glöm inte att spana in vår KVINNA TILL KVINNA kollektion. Grattis på Kvinnodagen!

heart

Daniel

Jag är affiliate manager hos eyerim. Jag letar efter kreativa samarbeten och skapar kampanjer hela tiden. En gång vann jag en skönhetstävling, och jag har ukrainska rötter. Min dag börjar alltid med en kopp espresso.

RELATERADE INLÄGG
Gör dig redo för soliga dagar – 4 snabbtips på hur du INTE ska välja dina solglasögon

Om du känner dig redo för nya solglasögon för den här säsongen, så har vi 4 tips om hur du uppgraderar din shopplista för att undvika några misstag.

Så här mäter du ditt PD (Pupillavstånd)

Ditt PD-mått är viktigt att veta när du beställer glasögonbågar på nätet. Lär dig varför pupillavståndet är ett väsentligt nummer och hur du mäter det med 5 enkla steg.

Fira World Sight Day

Då var det dags i år igen då vi firar World Sight Day världen över! Följ med oss och få kännedom om denna speciella dag.

DISKUSSION