29.3.2018 2884 visningar 2 minuter läst

Vårda din hälsa (och inte bara) på Världshälsodagen

Varje 7:e April firar vi världshälsodagen och i år blir det 70-årsjubileum. Världshälsodagen uppmärksammas globalt och grundades av Världshälsoorganisationen (WHO) på en enkel princip – tillägna och legitimera sjukvård för alla.

Det obegripliga är att hälften av världens befolkning inte har förfogande till omsorgsfull sjukvård på grund av finansiella skäl. På 70-årsjubileet är målet fortfarande skarpt – att fokusera på ”Universell Sjukvård: för alla, och överallt”, med syfte att alla kan få tillgång till god hälsovård var som helst i världen utan att behöva frukta över en ekonomisk börda. Syftet med Världshälsodagen är att inspirera, motivera och leda medlemmarna för en generell sjukvård till uppgift och förpliktelse.

Detta är inte bara osannolika huvudmål. WHO hjälper länder från att förebygga epidemier, minska riskerna för hunger och fattigdom, och även intensifiera jämställdheten. Målsättningen är stor, och den här dagen borde få mer beröm!

Givetvis så bör du inte bara fokusera på att vårda lungorna, hjärtat och levern, men även ögonen! Borde du egentligen bära på glasögonbågar men fick inte riktigt till det? Räds du av att se oattraktiv ut? Fortsätt läs då du är 3 ord från att få bättre syn, redan nu.

1.   Klarhet

Prada Cinema Prescription Glasses in Black

Har vi inte alla känslan av dimmig syn? Torra och trötta ögon alltifrån konstant sneglande framför datorskärmarna, inte då så konstigt att vi behöver glasögonbågar! Med dina favoritglasögon blir din värld vackrare och klarare, så varför inte prova?

2.   Attraktiv

Prada Cinema Prescription Glasses for Women in Black, Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Enkelt är det – med dina favoritglasögon kommer du framträdas mycket mer attraktiv. Detta är ett faktum, att folk med glasögonbågar framstår som smartare, och på så vis mer uppträdande till det motsatta könet (eller samma, beroende på vad ni legender gillar). Nördish, är det nya sexiga - okej? Vad är också sexigt? Att kunna se allt, givetvis! Vill du följa de senaste trenderna? Skaffa ett par trendiga glasögonbågar från kollektion 2018 och bli modeutlåtandet som alla kommer tycka om.

3.   Tillgängligheten

Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Det är 2000-talet, vänner. Vi är alla på nätet, troligen allt för ofta. Men vem gillar att shoppa nuförtiden? Alla köpcentrum kryllar av folk och personalen går upptagna, och i slutändan känner vi oss alltför svettiga och trötta. Vem behöver det? Därför så kan du prova ”virtuella glasögon” på vår hemsida, där du enkelt kan prova dina favoritbågar utan att behöva stressa och folk som stirrar på dig. Vad sägs som att ha dina valda glasögonbågar i ditt hem denna vecka? Med oss kan du också ha det! Här så hittar du massor av glasögon som du kan få levererat till ditt hem på nolltid.

Allt som krävs är 3 enkla ord och en rabattkod för att avgöra om du vill förbättra synen, eller hur? Använd koden: WHO20 under 3-8:e April och få 20% rabatt på din beställning oavsett vilka receptbelagda glasögonbågar vi har på vår hemsida, och glöm inte att fira Världshälsodagen strax efter det – på ett hälsogalet sätt förstås!

Källor av generell information av WHD och UHC:
http://www.who.int/en/
https://www.uhc2030.org/news-events/meetings-events/article/whos-world-health-day-2018-is-on-universal-health-coverage-448186/

Yassaman

Jag är en av medgrundarna som försöker överleva en värld av marknadsföring. Jag är alltid redo att få en bra bokrekommendation, eller resa genom Europa. En gång åt jag en hel pig-joint på 30 minuter och för de som inte kan uttala mitt namn, kalla mig 'Yass'.

RELATERADE INLÄGG
En blogg-guide till Solglasögon: Ultimata sommartrender 2018

Ny säsong, nya trender. Ta reda på de största sommartrenderna med två av våra favoritbloggar.

Åter till SILMO Paris 2017

SILMO Paris, likt årliga MiDo i Milano, är ett av de mest prestigefyllda glasögonmässorna i hela världen. I år har vi varit där och det var massivt!

TOPP 5: Bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2017/2018

Oavsett erfarenhetsnivå eller budget så finns det alltid ett par skidglasögon som väntar på dig. Här kommer vår lista på de 5 bästa skidglasögonen för vintersäsongen 2018/2017.

DISKUSSION