1.10.2018 3610 visningar 1 minuter läst

Fira World Sight Day

World Sight Day (WSD) hålls en gång om året andra torsdagen i oktober. Den samordnas av IAPB för VISION 2020 Global Initiative med fokus på att uppmärksamma blindhet och synfel. I år firas WSD den 11 oktober 2018!

Varje år försöker World Sight Day uppmärksamma betydelsen av blindhet och synfel som ett internationellt folkhälsoproblem. Ungefär 285 miljoner människor världen över lider av dålig syn eller blindhet, trots att 80% av alla synfel kan undvikas. Fira denna dag med oss och gå med vår tävling på Instagram.

Till äran, och för att hedra denna dag så då delar vi med intresseväckande fakta om synen runtom i världen - människor som dig. Matchar du något?

World Sight Day 2017

Skydda ögonen - de förtjänar det!

Alica

Jag är en kundtjänst agent - en av de yngsta medlemmarna i eyerimfamiljen. Jag handskas bra med människor, interaktion och tar hand våra kunder från hela Europa för att göra de nöjda varje dag. Jag sjunger ofta även fast jag inte är bra på det, och har sparat pengar under en lång tid för att köpa en liten gris.

RELATERADE INLÄGG
Eyes on KERBHOLZ

Den här månaden presenterar vi KERBHOLZ glasögon, ett märke skapat av kvalité, kärlek för naturen och passion. Låt oss berätta mer om KERBHOLZ!

Movember: Glasögon x Mustache

Movember är här! Är du redo för att hänga runt med din snygga mustasch? Glöm inte att bära på ett par perfekta glasögon också!

6 skäl till att du nu ska besöka din ögonläkare

Att få hjälp vid rätt tidpunkt kan rädda synen från långvariga synproblem. Det finns 6 tecken på att du omgående bör göra en ögonkontroll.

DISKUSSION