10.10.2019 6439 visningar 1 minuter läst

Fira World Sight Day

World Sight Day (WSD) hålls en gång om året andra torsdagen i oktober. Den samordnas av IAPB för VISION 2020 Global Initiative med fokus på att uppmärksamma blindhet och synfel. I år firas WSD den 10 oktober 2019!

Varje år försöker World Sight Day uppmärksamma betydelsen av blindhet och synfel som ett internationellt folkhälsoproblem. Ungefär 285 miljoner människor världen över lider av dålig syn eller blindhet, trots att 80% av alla synfel kan undvikas. Fira denna dag med oss och gå med vår tävling på Instagram.

Till äran, och för att hedra denna dag så då delar vi med intresseväckande fakta om synen runtom i världen - människor som dig. Matchar du något?

World Sight Day 2017

Skydda ögonen - de förtjänar det!

Andrea

Jag tillhör medgrundarna. Mitt område har varit att skapa innehåll och hantera sociala medier. Jag är besatt av flamingos och att resa. Jag samlar på de flesta utav mina ideér från långa bergsvandringar, och jag älskar konst och fotografi.

RELATERADE INLÄGG
Luxottica Dagarna - Hösten 2017

Spana in alla nya samlingar från Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Persol och mycket mer inför höstsäsongen 2017.

Movember: Glasögon x Mustache

Movember är här! Är du redo för att hänga runt med din snygga mustasch? Glöm inte att bära på ett par perfekta glasögon också!

Bloggens Guide till Solglasögon: Ultimata Vårtrenden 2018

Våren har äntligen dykt upp och vi har förberett en guide med de bästa solglasögontrenderna för 2018! Ta en titt på våra härliga bloggare och deras favoritpar.

DISKUSSION