1.10.2018 4017 visningar 1 minuter läst

Fira World Sight Day

World Sight Day (WSD) hålls en gång om året andra torsdagen i oktober. Den samordnas av IAPB för VISION 2020 Global Initiative med fokus på att uppmärksamma blindhet och synfel. I år firas WSD den 11 oktober 2018!

Varje år försöker World Sight Day uppmärksamma betydelsen av blindhet och synfel som ett internationellt folkhälsoproblem. Ungefär 285 miljoner människor världen över lider av dålig syn eller blindhet, trots att 80% av alla synfel kan undvikas. Fira denna dag med oss och gå med vår tävling på Instagram.

Till äran, och för att hedra denna dag så då delar vi med intresseväckande fakta om synen runtom i världen - människor som dig. Matchar du något?

World Sight Day 2017

Skydda ögonen - de förtjänar det!

Alica

Jag är en kundtjänst agent - en av de yngsta medlemmarna i eyerimfamiljen. Jag handskas bra med människor, interaktion och tar hand våra kunder från hela Europa för att göra de nöjda varje dag. Jag sjunger ofta även fast jag inte är bra på det, och har sparat pengar under en lång tid för att köpa en liten gris.

RELATERADE INLÄGG
Solglasögon för din ansiktsform: RUNDA ANSIKTEN

Bli inspirerad av olika former och färger på eyerim.se och ta reda på vilka solglasögon som passar runda ansikten!

Luxottica Dagarna - Hösten 2017

Spana in alla nya samlingar från Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Persol och mycket mer inför höstsäsongen 2017.

6 skäl till att du nu ska besöka din ögonläkare

Att få hjälp vid rätt tidpunkt kan rädda synen från långvariga synproblem. Det finns 6 tecken på att du omgående bör göra en ögonkontroll.

DISKUSSION