Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Bolle Emperor 21453

  Out of stock
 • Frakt: GRATIS

 • Beräknad leverans: Tillfälligt slut

 • Ångerrätt: 30 dagar

890 KR 829 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

Den här modellen i annan färg

Detaljer

 • Märke Bolle
 • Ramfärg Svart
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Röd
 • Bågtyp Helram
 • Material Plast
 • Kollektion Dam, Herr
 • Tillverkaren ramfärg Black / Red Heritage
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Vermillon Gun
 • Modell Emperor 21453
 • Tillverkare material Injected Polyamide

Beskrivning

Bollés historia började i en liten stuga i Oyonnax, Frankrike 1888. Därifrån förvandlade Bolléfamiljen sin verksamhet till en av världens mest prominenta tillverkarna av premiumglasögon. Varumärkets kombination av formhet, mode och komfort resulterar i några av de fräschaste och mest avancerade produkterna på marknaden. Bollé har utvecklat en unik styrka inom snösporter, cykling och outdoor

Skidglasögonen Emperor 21453 utgör kulmen på Bolles årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Bolle är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.

Bolle's premium Vermillon Gun linsen är perfekt för medium-bright förhållanden. Vermillon Gun linsen har 22% VLT som tillåter 22% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.


Köp dina Bolle Emperor 21453 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning inklusive alla tillbehör.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Equalizer®

Equalizer® teknologin erbjuder en ultrahögpresterande anti-dimfunktion, tack vare en teknisk och andningsbar del mellan de två linserna. Den använder ett ventilationssystem för att reglera lufttrycket i förhållande till linserna vilket eliminerar fuktigheten och spår av kondens.

Carboglass

Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.

Dubbel lins

Dubbelruta med termisk barriär mellan den kalla, torra uteluften och fukten som genereras av intensiv aktivitet förhindrar kondensering att formas.

P-80+ lager anti-dimma

P-80+ anti-dimbeläggningen finns applicerad på innerlinsen och absorberar fukten från hela linsytan och förser med en överlägsen anti-dimförmåga och klar synlighet.

Flow-Tech Venting®

Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.

Tripple density foam

Ultra-soft polar microo-fleece materialet är uppbackad med två lager av multi-skumdensitet som alltid garanterar en säker och bekväm passform.

Forestay system

Bolle forestay outrigger systemet är designad för att skidglasögonen ska sitta snyggt på ditt ansikte och för att bibehålla ett perfekt fit när den bärs av de senaste hjälmdesignerna.

Wide field of view

Det breda synfältet säkerställer en maximal perifersynlighet; en nödvändighet i slalomportarna eller för att beundra landskapet från höjdpunkten.

Siliconised strap

Siliconbandet hjälper till att ge ultimat stöd för skidglasögonen över hjälmen

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.