Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Bolle
Scarlett 21479

Beräknad leverans: 7 - 9 arbetsdagar

M

skickas inom 4 vardagar Produkten är tillgänglig, men finns inte i lager. Vi kommer omedelbart säkerställa leveransen till dig om 4 vardagar. Snabb leverans är viktigt för oss då vi kan hantera beställningen mycket tidigare.

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

Limited availability 790 KR 709 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

 • Gratis frakt

  Frakten är helt gratis till alla EU-länder. För mer information klicka här.

 • 30 dagars ångerrätt

  eyerim erbjuder 2års garanti och en ångerrätt på 30 dagar, inga frågor ställda. För mer information klicka här.

 • Auktoriserad återförsäljare

  eyerim är en officiell återförsäljare av alla märken på denna webbplats. Vi arbetar direkt med tillverkarna och varumärken. Läs mer.

Den här modellen i annan färg

Detaljer

 • Märke Bolle
 • Ramfärg Svart
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Röd
 • Bågtyp Helram
 • Material Plast
 • Kollektion Dam
 • Tillverkaren ramfärg Shiny Black Night
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Vermillon Gun
 • Modell Scarlett 21479
 • Tillverkare material Injected Polyamide

Beskrivning

Bollés historia började i en liten stuga i Oyonnax, Frankrike 1888. Därifrån förvandlade Bolléfamiljen sin verksamhet till en av världens mest prominenta tillverkarna av premiumglasögon. Varumärkets kombination av formhet, mode och komfort resulterar i några av de fräschaste och mest avancerade produkterna på marknaden. Bollé har utvecklat en unik styrka inom snösporter, cykling och outdoor

Kvinnor skidglasögonen Scarlett 21479 utgör kulmen på Bolles årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Bolle är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.

Bolle's Vermillon Gun linsen verkar i alla förhållanden, inklusive de mest extrema. Vermillon Gun linsen har 22% VLT som tillåter 22% av solljuset att skina igenom linsen som ändras omedelbart med ljuset, optimerar synligheten och skyddar under dagen. För mer information om VLT linser, klicka här.


Köp dina Bolle Scarlett 21479 Photochromic hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning inklusive alla tillbehör.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Carboglass

Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.

Dubbel lins

Dubbelruta med termisk barriär mellan den kalla, torra uteluften och fukten som genereras av intensiv aktivitet förhindrar kondensering att formas.

P-80+ lager anti-dimma

P-80+ anti-dimbeläggningen finns applicerad på innerlinsen och absorberar fukten från hela linsytan och förser med en överlägsen anti-dimförmåga och klar synlighet.

Flow-Tech Venting®

Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.

Double density foam

Ultra-soft polar micro fleece är uppbackad med medium skumdensitet som säkerställer en fast och mjuk passform.

Forestay system

Bolle forestay outrigger systemet är designad för att skidglasögonen ska sitta snyggt på ditt ansikte och för att bibehålla ett perfekt fit när den bärs av de senaste hjälmdesignerna.

Siliconised strap

Siliconbandet hjälper till att ge ultimat stöd för skidglasögonen över hjälmen

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.