Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Bolle
Virtuose 21621

Beräknad leverans: Tillfälligt slut

Out of stock 2 539 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

 • Gratis frakt

  Frakten är helt gratis till alla EU-länder. För mer information klicka här.

 • 30 dagars ångerrätt

  eyerim erbjuder 2års garanti och en ångerrätt på 30 dagar, inga frågor ställda. För mer information klicka här.

 • Auktoriserad återförsäljare

  eyerim är en officiell återförsäljare av alla märken på denna webbplats. Vi arbetar direkt med tillverkarna och varumärken. Läs mer.

Detaljer

 • Märke Bolle
 • Ramfärg Grön
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Grön
 • Bågtyp Helram
 • Material Plast
 • Kollektion Dam, Herr
 • Tillverkaren ramfärg Matte Blue / Lime
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Green Emerald
 • Modell Virtuose 21621
 • Tillverkare material Injected Polyamide

Beskrivning

Green Emerald
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Green Emerald
Grön
Grön
Medium-Ljusa
18%

Bolle's premium Green Emerald linsen är perfekt för medium-ljusa förhållanden. Green Emerald linsen har 18% VLT som tillåter 18% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.

Paketet inkluderar en extra lins.

EXTRA LINS
Lemon Gun
Gul
Låg
50%
INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Equalizer®
Equalizer® teknologin erbjuder en ultrahögpresterande anti-dimfunktion, tack vare en teknisk och andningsbar del mellan de två linserna. Den använder ett ventilationssystem för att reglera lufttrycket i förhållande till linserna vilket eliminerar fuktigheten och spår av kondens.
Carboglass
Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.
Dubbel lins
Dubbelruta med termisk barriär mellan den kalla, torra uteluften och fukten som genereras av intensiv aktivitet förhindrar kondensering att formas.
P-80+ lager anti-dimma
P-80+ anti-dimbeläggningen finns applicerad på innerlinsen och absorberar fukten från hela linsytan och förser med en överlägsen anti-dimförmåga och klar synlighet.
Flow-Tech Venting®
Flow-Tech Venting® teknologin kontrollerar och optimerar luftflödet genom hela insidan av linsen. Avluftsystemet reducerar möjligheterna till uppbyggnad av fukt, minskar dimman och upprätthåller en genuin synlighet.
Sport Optical System®
Sport Optical System® (SOS) gör att du kan anpassa dina Bolle-skidglasögon med en receptbelagd adapter som enkelt klickar på plats för att ge en synkorrigering som krävs samtidigt som du behåller det breda synfältet.
Tripple density foam
Ultra-soft polar microo-fleece materialet är uppbackad med två lager av multi-skumdensitet som alltid garanterar en säker och bekväm passform.
Wide field of view
Det breda synfältet säkerställer en maximal perifersynlighet; en nödvändighet i slalomportarna eller för att beundra landskapet från höjdpunkten.
Siliconised strap
Siliconbandet hjälper till att ge ultimat stöd för skidglasögonen över hjälmen

OM VARUMÄRKET

Bollés historia började i en liten stuga i Oyonnax, Frankrike 1888. Därifrån förvandlade Bolléfamiljen sin verksamhet till en av världens mest prominenta tillverkarna av premiumglasögon. Varumärkets kombination av formhet, mode och komfort resulterar i några av de fräschaste och mest avancerade produkterna på marknaden. Bollé har utvecklat en unik styrka inom snösporter, cykling och outdoor

Skidglasögonen Virtuose 21621 utgör kulmen på Bolles årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Bolle är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina Bolle Virtuose 21621 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.