Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

BOSS by Hugo Boss BOSS0740 KBX

    Out of stock
  • Frakt: GRATIS

  • Beräknad leverans: Tillfälligt slut

  • Ångerrätt: 30 dagar

3 010 SEK 2 579 SEK

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

Den här modellen i annan färg

Detaljer

Beskrivning

Hugo Boss är ett av de kändaste märkena i modevärlden och har ringat in både det moderna och det klassiska i nästan ett århundrade. Glasögonen från BOSS står för elegant estetik och innovation. Kollektionen kombinerar på ett smart sätt högteknologiska material med genomarbetade detaljer för att säkra en bekväm passform och funktionalitet.

Glasögonen från BOSS by Hugo Boss BOSS0740 KBX tillhör det senaste av BOSS by Hugo Boss kollektionen som är noggrant utformade för män. Denna eleganta modell med hel ram hör även till dagens trend och med dess rektangulära form gör BOSS by Hugo Boss BOSS0740 det perfekta urvalet för just runda eller ovala ansikten.

Materialet som används för ramen är tillhör, de hårdaste och mest hållbara materialen. Ramar av titan är 100% korrosionsbeständiga och lättare än metall. eyerim erbjuder receptbelagda glasögon som tillverkas och assembleras av vår trovärdiga internationella partner som har över 40 års erfarenhet inom ögonoptik. De säkerställer glasen med 100% UV-skydd för bästa möjliga klarsynthet och med antireflex. Utöver detta så är glasen reptåliga och utrustade med vattenavvisande behandling.

Köp dina BOSS by Hugo Boss BOSS0740 KBX hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning som även inkluderar en mjuk rengöringsduk.

Storlek

  • Lens width: 56 mm 56 mm
  • Lens height: 34,1 mm 34,1 mm
  • Brygga: 17 mm 17 mm
  • Skalmlängd: 145 mm 145 mm

Majoriteten känner sig trygga med storlek M. Det är troligt att storleken passar dig också. Men för att vara säker så kan du använda följande trick med ett kreditkord:
Kreditkord

Skortet sträcker sig bortom ögats slut

Mkortet slutar vid ögats slut

Lkortet når inte ögats slut