Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

kontakta@eyerim.se

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QHK

BOSS by Hugo Boss

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QHK

  • Frakt: GRATIS

  • Uppskattad leveranstid: 14 - 19 arbetsdagar

  • Ångerrätt: 30 dagar

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

SPECIFIKATIONER

In stock 1 390 SEK 1 249 SEK

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

Den här modellen i annan färg

Detaljer

Beskrivning

Hugo Boss är ett av de kändaste märkena i modevärlden och har ringat in både det moderna och det klassiska i nästan ett århundrade. Glasögonen från BOSS står för elegant estetik och innovation. Kollektionen kombinerar på ett smart sätt högteknologiska material med genomarbetade detaljer för att säkra en bekväm passform och funktionalitet.

Glasögonen från BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QHK tillhör det senaste av BOSS by Hugo Boss kollektionen som är noggrant utformade för män. Denna eleganta modell med hel ram hör även till dagens trend och med dess rektangulära form gör BOSS by Hugo Boss BOSS0765 det perfekta urvalet för just runda eller ovala ansikten.

Materialet som används för ramen är höggradig injicerat acetat. Tillskillnad från plast så är acetat betydligt lättare, mer flexibelt och 100% allergivänlig. eyerim erbjuder receptbelagda glasögon som tillverkas och assembleras av vår trovärdiga internationella partner som har över 40 års erfarenhet inom ögonoptik. De säkerställer glasen med 100% UV-skydd för bästa möjliga klarsynthet och med antireflex. Utöver detta så är glasen reptåliga och utrustade med vattenavvisande behandling.

Köp dina BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QHK hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning som även inkluderar en mjuk rengöringsduk.

Storlek

  • 55 mm
  • 32,1 mm
  • 16 mm
  • 145 mm

Majoriteten känner sig trygga med storlek M. Det är troligt att storleken passar dig också. Men för att vara säker så kan du använda följande trick med ett kreditkord:
Kreditkord

Skortet sträcker sig bortom ögats slut

Mkortet slutar vid ögats slut

Lkortet når inte ögats slut