Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

CARRERA

Carrera lanserades 1956 av en österrikisk ögonspecialist och startade ett varumärke som erbjuder solglasögon (särskilt vinter) för sport. Nuförtiden har de allt. Innovativa material (som deras patenterade Optyl plast), kändisar som följer, och viktigast av allt - underbara produkter. Oavsett om du är en sportig typ eller inte så har Carrera rätt glasögon för dig. Ta en titt.

KOLLEKTION VÅR/SOMMAR 2019

Vi känner alla till Carrera som en ikon, en legend. Under våren / sommarsäsongen tar de sina högkvalitativa, unika produkter i ett sned, och kombinerar dem med de senaste designtrenderna. Om du inte äger Carrera-glasögon än, så är vi ganska säkra på att det är rätt tid att få tag på några nu!


SHOPPA NU

VARFÖR CARRERA?

Carrera använder sina ikoniska varumärkeselement, till exempel flagg-symbolen och dess fem linjefärger. Carrera vet vem de är som varumärke, och nu är de här för att visa det för dig. De kombinerar glasögon av högkvalitetsmaterial med sensationell design.
Välj dina glas för rätt tillfälle: från UV-skydd till polariserade. Carrera-solglasögon har ett alternativ för varje enskild aktivitet. De är självklart också anpassade till körning - varumärket var ursprungligen inspirerat av namesake car race. Skydda dina ögon och se otroligt cool ut.

Prova Carrera #DRIVEYOURSTORY kollektionen, nu med en lika cool 15% rabatt! Kod: CAR15

Är du ute efter nya glasögonbågar? Prova Carrera glasögonbågar från vår/sommar kollektionen 2019.

Carrera Glasögonbågar

Är du redo för sommaren? Prova Carrera solglasögon från vår/sommar 2019 kollektionen.

Carrera Solglasögon

Prova dina favoritpar via webbkameran!

Carrera - Virtual try on

VARFÖR EYERIM

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

30 DAGARS ÅNGERRÄTT

MER ÄN 80 VARUMÄRKEN

GRATIS FRAKT