Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

eyerim family

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Modebloggare

Stockholm, Sverige

Anna beskriver sig själv som en bohemian-bloggare och ser styling och fotografering som sin passion. Du kan hitta många inspirerande bilder av Anna i hennes Miu Miu solbriller från eyerim på hennes blogg och Instagram.

Annas val från eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Mode & Lifestyle Bloggare

Helsinki, Finland

Kira bloggade tidigare för ELLE magasin och fortsätter sin historia med en egen platform. Kiras blogg är för personer som är intresserade av mode och en hälsosam livsstil. Eftersom hon älskar att resa så kommer hon ta dig med vart än hon åker. Hennes Facebook och Instagram.

Kiras val från eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

Hälsa & Fitness Bloggare

Köpenhamn, Danmark

Sandra tillhör Danmarks toppbloggare och skriver mestadels om träning, hälsosammare liv och motivation. Sandra studerar ekonomi och reser till alla hörn runtom i världen på jakt efter saker som är bra för livet. Se hennes blogg och mycket populära Instagram.

Sandras val från eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Czech Chicks

The Czech Chicks

Modebloggare

Prag, Tjeckien

Hanka och Veronika startade tillsammans czechchicks.com för fyra år sedan. Idag har de över 18.000 läsare dagligen, 55.000 Instagram följare och 16.000 Facebook fans.

Deras val från eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Professionell Snowboardåkare

Liptovsky Mikulas, Slovakien

Vår snowboardåkare Zoltan började med sin karriär när han var 16 år gammal och betraktar detta som det bästa han har gjort i sitt liv. Han älskar att snowboarda när han omrings av lyckligt folk - just på grund av atmosfären och oförglömliga händelser det hela har att bjuda.

Zoltan val från eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Modell, Nutritionist & Fitnessbloggare

Köpenhamn, Danmark

Kira Eggers är en av Danmarks mest berömda kändisbloggare, omtalad för hennes glamorösa modellkarriär i Playboy. Hon bär på den legendariska RB Aviator från eyerim. Hon har också nått toppen av vitaberget Mont Blanc. Följ storyn på hennes blogg och Instagram.

Kiras val från eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

Skönhet & Modebloggare / Vbloggare

Helsinki, Finland

Aino bestämde sig för att dela med sina tankar, känslor och ideér efter en lång Halloweenkväll 2008, och betraktar detta som det bästa hon har gjort i sitt liv. Aino älskar sarkasm humor, Pepsi Max och fokuserar huvudsakligen på mode och skönhet så väl som heminredning. Se vad hon har att säga om hennes signatur på solglasögonen Versace i det här: inlägget och på Instagram.

Aino val från eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art Director

Bratislava, Slovakien

Miro är en framgångsrik logotyp designer med erfarenhet av att arbeta för internationella marknadsföringsbyråer som Wiktor Leo Burnett och LOWE GGK. Innan bidraget till att hjälpa eyerim med vårt identitetsmärke och webdesign så var Miro geniet bakom kampanjer för Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda och mycket mer. Han har vunnit flera designpriser och hans verk publiceras internationellt.

Miro val från eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Make-up Artist

Prag, Tjeckien

Lukas är en professionell make-up artist och populär videobloggare. Han delar regelbundet sina tips, knep och erfarenheter på hans blogg LB.Haute.Fashion. Missa inte den här fantastiska videorecensionen han gjorde för eyerim.

Lukas val från eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Professionell Kanot Atlet

Novaky, Slovakien

Lucia kommer från en familj med en lång och djup tradition av idrott. Hon var tio år när hon första gången satt i en kanot och enligt henne så förälskade hon sig genast i denna vackra sport. Till Europeiska mästerskapen 2015 premiärvisade hon solglasögonen Oakley från eyerim - med senaste polariserade linsteknologin som ger perfekt bländskydd.

Lucias val från eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Professionell Fotograf

Vienna, Österrike

Lukas är vår stora vän som vi samarbetar med att framställa alla fotografiska bilder på eyerim. Efter att ha spenderat många år inom banksektorn så har Lukas insett att kontorsjobbet inte uppfyller honom någon mera, och återvände sedan till sitt gamla och älskade verk. Fotogrier lärde honom att drömmar kan bli en realitet om du verkligen vill ha det idag. Han gör det han verkligen brinner för. Se hans portfölj och följ hans resa på Facebook.

Lukas val från eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Mode & Lifestyle Bloggare

Köpenhamn, Danmark

Stefanija Vidzus arbetar som PR-assistent och bloggar om mode under pseudonymen Black Irony. Stefanijas val kombinerar två stora solglasögon trender - speglade glas och velvet beläggning på ramen. Hon ser inget annat än vackra i dem. Se mer på hennes blogg och Instagram.

Stefanija val från eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Profesionell Hatare

Bratislava, Slovakien

Med mer än 200k följare, Demotivacia är den mest populäraste och individuella instagramkontot i Tjeckien samt Slovakien. Om du önskar få motivation i ditt liv, se då till att följa för att få ut mer av din dagliga dos. På eyerim så älskar vi hans humor, både online och offline.

Demotivacias val från eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Vill gå med i vår familj? Tveka inte att kontakta oss.

kontakta@eyerim.se