Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Polo Ralph Lauren PH1157 9038

    Limited availability
  • Frakt: GRATIS

  • Beräknad leverans: 12 - 16 arbetsdagar

  • Ångerrätt: 30 dagar

M (53/17/145)

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

SPECIFIKATIONER

1 120 SEK 919 SEK

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

Den här modellen i annan färg

Detaljer

Beskrivning

Ralph Lauren dök för mer än 40 år sen upp i New York med en slipskollektion. Idag finns det över 25 märken i Lauren-stallet, där vart och ett av dem är en symbol för tidlös amerikansk design. Glasögonen Polo Ralph Lauren är en sportig livsstilskollektion som lägger sitt fokus på den omisskännliga Polo-spelarikonen.

Glasögonen från Polo Ralph Lauren PH1157 9038 tillhör det senaste av Polo Ralph Lauren kollektionen som är noggrant utformade för män. Denna eleganta modell med hel ram hör även till dagens trend och med dess fyrkantiga form gör Polo Ralph Lauren PH1157 det perfekta urvalet för just runda, ovala och hjärtformade ansikten.

Materialet som används för ramen är korrosionsbeständigt metall, vilket gör det praktiskt taget oförstörbart. eyerim erbjuder receptbelagda glasögon som tillverkas och assembleras av vår trovärdiga internationella partner som har över 40 års erfarenhet inom ögonoptik. De säkerställer glasen med 100% UV-skydd för bästa möjliga klarsynthet och med antireflex. Utöver detta så är glasen reptåliga och utrustade med vattenavvisande behandling.

Köp dina Polo Ralph Lauren PH1157 9038 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning som även inkluderar en mjuk rengöringsduk.

Storlek

  • Lens width: 53 mm 53 mm
  • Lens height: Standard Standard
  • Brygga: 17 mm 17 mm
  • Skalmlängd: 145 mm 145 mm

Majoriteten känner sig trygga med storlek M. Det är troligt att storleken passar dig också. Men för att vara säker så kan du använda följande trick med ett kreditkord:
Kreditkord

Skortet sträcker sig bortom ögats slut

Mkortet slutar vid ögats slut

Lkortet når inte ögats slut