Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Seventh Street S201/N 0QN

Seventh Street

Seventh Street S201/N 0QN

  • Frakt: GRATIS

  • Uppskattad leveranstid: Tillfälligt slut

  • Ångerrätt: 30 dagar

Out of stock 950 SEK 829 SEK

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

Detaljer

Beskrivning

Safilo har alltid varit synonymt med kvalitet och förträfflighet. Safilo erbjuder flera glasögonskollektioner, var och en skapad för att möta specifika behov. Seventh Street kännetecknas av ovanliga, funky bågar designade för tonåringar. Genom att blanda livliga färger skapas en ungdomlig look som får ditt ansikte att lysa upp när du väljer det rätta paret.

Glasögonen från Seventh Street S201/N 0QN tillhör det senaste av Seventh Street kollektionen som är noggrant utformade för både män och kvinnor (unisex). Denna eleganta modell med hel ram hör även till dagens trend och med dess fyrkantiga form gör Seventh Street S201/N det perfekta urvalet för just runda, ovala och hjärtformade ansikten.

Materialet som används för ramen är höggradig injicerat acetat. Tillskillnad från plast så är acetat betydligt lättare, mer flexibelt och 100% allergivänlig. eyerim erbjuder receptbelagda glasögon som tillverkas och assembleras av vår trovärdiga internationella partner som har över 40 års erfarenhet inom ögonoptik. De säkerställer glasen med 100% UV-skydd för bästa möjliga klarsynthet och med antireflex. Utöver detta så är glasen reptåliga och utrustade med vattenavvisande behandling.

Köp dina Seventh Street S201/N 0QN hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning som även inkluderar en mjuk rengöringsduk.

Storlek

  • 49 mm
  • 34 mm
  • 16 mm
  • 135 mm

Majoriteten känner sig trygga med storlek M. Det är troligt att storleken passar dig också. Men för att vara säker så kan du använda följande trick med ett kreditkord:
Kreditkord

Skortet sträcker sig bortom ögats slut

Mkortet slutar vid ögats slut

Lkortet når inte ögats slut