Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Smith
I/OX 2YQ/5T

Beräknad leverans: Tillfälligt slut

Out of stock 1 509 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

 • Gratis frakt

  Frakten är helt gratis till alla EU-länder. För mer information klicka här.

 • 30 dagars ångerrätt

  eyerim erbjuder 2års garanti och en ångerrätt på 30 dagar, inga frågor ställda. För mer information klicka här.

 • Auktoriserad återförsäljare

  eyerim är en officiell återförsäljare av alla märken på denna webbplats. Vi arbetar direkt med tillverkarna och varumärken. Läs mer.

Detaljer

 • Märke Smith
 • Ramfärg Grå
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Silver
 • Bågtyp Ramlösa
 • Material Plast
 • Kollektion Herr
 • Tillverkaren ramfärg Cloudgrey
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Chromapop Sun Platinum Mirror
 • Modell I/OX 2YQ/5T
 • Tillverkare material Plastic

Beskrivning

Chromapop Sun Platinum Mirror
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Chromapop Sun Platinum Mirror
Silver
Silver
-
13%

Paketet inkluderar en extra lins.

EXTRA LINS
Chromapop Storm Yellow Flash
Gul
-
65%
INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Interchangeable
Smiths ramlösa design möjliggör snabb och enkel utbyte av linser och erbjuder oöverträffligt värde, passform och exteriör. Smith linsen avspeglar både stark och låg ljus, vilket ger klarsyn under alla förhållanden. Den utbytbara serien är optimerad för prestanda och är av finaste optik, material och teknologi.
Chromapop
Fotokromtekniken gör att linsen anpassar sig till växlande ljusförhållanden, så att du alltid får den perfekta färgen för ljusmängden.
Spherical lens
Sfäriska linser är konstruerade på en baskurva i både X (horisontell) och Y (vertikal) axel. Den här banbrytande strukturen ger den högsta nivån av optisk klarhet, förbättrad passform karaktäristik och ökad anti-dimförmåga.
Carbonic X-lens
Smiths carbonic-x ytter lins är handgjutet för att motstå optimal rep- och stötmotstånd, utökad synskärpa och förstärkt kontrastkänslighet. Carbonic-x materialet uppfyller optiskt standard klass 1.
5X anti dimma
Smiths anti-dimm lins är byggd på hydrofila, mikroetiska ytbehandlingar av Fox-X linser. 5X anti-dimm innerlinser har konstruerats för att ge en absorptionsförmåga upp till 5 gånger som finns på marknaden, och motstod dimma i över 120 sekunder i en kontrollerad labbtest.
Tapered Lens Technology
Smiths TLT riktar ljusstrålarna genom att gradvis minska linsen från optiska centret mot den periferiska vyn. Vad det här betyder för dig är att du ser med 100% noggrannhet och maximal komfort.
POREX™
Ändringar i höjden skapar förändringar i atmosfärstrycket. Smiths patenterade Porex™ filter löser problemet genom att släppa in luft i den förseglade linkammaren med omgivet atmosfärstryck och säkerställer på så vis optisk standard, klass ett.

OM VARUMÄRKET

Smith Optics grundades 1965 när Dr. Robert Smith, tandläkare och entusiastisk skidåkare, använde tandläkarskum och klister för att skapa de första skidglasögonen med andningstillåtande ventiler. Denna uppfinning revolutionerade vintersporterna och etablerade Smith Optics som ett märke som står för innovation, hållbarhet och produkter i världsklass, något som fortfarande är sant än idag.

Skidglasögonen I/OX 2YQ/5T utgör kulmen på Smiths årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Smith är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina Smith I/OX 2YQ/5T Photochromic hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.