Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Trendiga Solglasögon 2019

Shield Solglasögon

Shield Solglasögon ingår i de hetaste trenderna just nu. Ha på dig de när du sportar eller med din vardagliga outfit. Det är inte alla som kan rocka med ett space-age utseende, men när det fungerar så FUNKAR det.

Perfekt för kvadratiska och ovala ansikten.

Shoppa nu

Flat-top Solglasögon

Du hörde det först: i sommar blir flat-top solglasögon en viktig händelse.. Alla ni modiga, otåliga personen som vill göra ett utlåtande, kom ombord! De är samtidigt klassiska och moderna, och när du provar dem så kommer du att vilja bära på dem varje dag.

Perfekt för runda, fyrkantiga och ovala ansikten.

Shoppa nu

Tiny Solglasögon

Små solglasögon är populära brillor just nu. Rocka denna ikoniska formen för att vara den trendigaste bruden på stan, precis som alla modeller och filmstjärnor. Om du älskar att hålla koll på den senaste trenden med streetwear, så är den här bågen för dig.

Perfekt för runda och ovala ansikten.

Shoppa nu

Cat-eye Solglasögon

Ett dråparpar av cat-eye solglasögon bör vara ett häftklammer i varje femme fatales garderob. Ha på dig de för att omedelbart uppgradera ditt utseende från det klassiska till något otroligt elegant och sexigt. Gå retro med en blick direkt inspirerad av 50 och 60-talet (när dessa solglasögon först kom på scenen) eller ge det en modern twist.

Perfekt för runda, ovala och hjärtformade ansikten.

Shoppa nu

VARFÖR EYERIM

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

30 DAGARS ÅNGERRÄTT

MER ÄN 80 VARUMÄRKEN

GRATIS FRAKT