Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Trendiga Solglasögon 2019

Shield Solglasögon

Shield Solglasögon ingår i de hetaste trenderna just nu. Ha på dig de när du sportar eller med din vardagliga outfit. Det är inte alla som kan rocka med ett space-age utseende, men när det fungerar så FUNKAR det.

Perfekt för kvadratiska och ovala ansikten.

Shoppa nu

Röda Bågar

Självsäker och vacker. Glänsa alla med ett par solglasögon med röda bågar. Lys upp deras dag med din outfit. Rött är mystiskt, lockande och sexigt – är du också? Om Versace och Belanciaga gör röda bågar till den nya trenden så borde alla andra följa den.

Du fick höra det här först, och de funkar för alla ansiktsformer!

Shoppa nu

Tiny Solglasögon

Små solglasögon är populära brillor just nu. Rocka denna ikoniska formen för att vara den trendigaste bruden på stan, precis som alla modeller och filmstjärnor. Om du älskar att hålla koll på den senaste trenden med streetwear, så är den här bågen för dig.

Perfekt för runda och ovala ansikten.

Shoppa nu

Speglade glasögon

Speglade glasögon är tillbaka på ett stort sätt. De kommer i alla former och storlekar, och kryddar på 80 till 90-talets vibe med vilken outfit som helst. Kan du inte vänta till sommaren? Börja med att bära på spegelglasögon nu och vi lovar att du kommer se ung och cool! Och dessutom fungerar dessa som ett extra skyddslager för dina ögon och är perfekt för körning och sportaktiviteter.

Passar till alla ansiktsformer.

Shoppa nu

VARFÖR EYERIM

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

30 DAGARS ÅNGERRÄTT

MER ÄN 80 VARUMÄRKEN

GRATIS FRAKT