Den här månaden presenterar vi KERBHOLZ glasögon, ett märke skapat av kvalité, kärlek för naturen och passion. De som gillar tidlösa och varma organiska material med alternativa ideer i matchlös mode så är det här varumärket ett måste. Låt oss berätta mer om KERBHOLZ!

“En bra historia börjar alltid med en skum idé”

Bakgrunden till KERBHOLZ började året 2011. När grundarna Matthias & Moritz reste runt centralamerika återupptäckte de sin ömhet till trä. Under hela resan blev de mer förundrade till dess varma och naturliga träobjekt. Där kom idén - trämaterialet behöver ett återupplivande! Tillsammans med vänner och efter en hel del vin, svett, tårar och passion så grundades Kerbholz. Allt sedan 2012 producerar Kerbholz träklockor, solglasögon och glasögonbågar av finaste kvalité i handgjord naturlig trä, vulkanisk basalt och bomullsacetat. Hållbarhet, fin design, och kvalité är orden som definierar Kerbholz.

kerbholz sunglasses online

Var kommer namnet ifrån?

Personligen så tror jag Kerbholz själva kan beskriva detta - ‘För oss är Kerbholz-produkter en särskild medföljande stund och upplevelse. De imaginära skårorna i träet symboliseras av materialets patina.’ Varje vara har en individuell utmärkelse med känslan av en livshistoria skapat i en produkt - en produkt som alla älskar - som blir deras motivation.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Hållbarhet

En stor vikt ges till resurserna som används för att producera Kerbholz. De donerar andelar till planteringsprojekt och för varje produkt de säljer bidrar de till en hållbarare livsstil!

Livslängden för Kerbholz cellulosaglas

Så här fungerar det ...

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

Kerbholz erbjuder kvalitet, ren design och ett ekologiskt alternativ till det nutida modet. Vi är glada att berätta om deras historia och uppskattar att få möjlighet att bidra till deras tillväxt. Utforska det här varumärket och låt det bli din lojala livskompanjon. De fem första kan njuta av 20% rabatt på alla Kerbholz solglasögon (kod: KERBHOLZ20) och för senkomsterna erbjuder vi 10% rabatt till slutet av oktober (kod: KERBHOLZ10).