Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Marc By Marc Jacobs MMJ633 A7K

Marc By Marc Jacobs

Marc By Marc Jacobs MMJ633 A7K

  • Frakt: GRATIS

  • Uppskattad leveranstid: Tillfälligt slut

  • Ångerrätt: 30 dagar

Out of stock 1 340 SEK 929 SEK

Pris som konfigurerad: 0,00 SEK

Detaljer

Beskrivning

Den amerikanske modedesignern Marc Jacobs gjorde sitt namn till en global ikon genom att injicera sin excentriska personlighet i en lyxig, trend-sättande stil. Marc är Marc Jacobs andrahandskollektion, skapade för dem som letar efter originell kvalitet och detalj, men till ett lägre pris. Marc av Marc Jabobs är designad för unga kvinnor och blandar elegant urban stil med ironi och livfulla färger.

Glasögonen från Marc By Marc Jacobs MMJ633 A7K tillhör det senaste av Marc By Marc Jacobs kollektionen som är noggrant utformade för både män och kvinnor (unisex). Denna eleganta modell med hel ram hör även till dagens trend och med dess Oversize form gör Marc By Marc Jacobs MMJ633 det perfekta urvalet för just runda ansikten.

Materialet som används för ramen är höggradig injicerat acetat. Tillskillnad från plast så är acetat betydligt lättare, mer flexibelt och 100% allergivänlig. eyerim erbjuder receptbelagda glasögon som tillverkas och assembleras av vår trovärdiga internationella partner som har över 40 års erfarenhet inom ögonoptik. De säkerställer glasen med 100% UV-skydd för bästa möjliga klarsynthet och med antireflex. Utöver detta så är glasen reptåliga och utrustade med vattenavvisande behandling.

Köp dina Marc By Marc Jacobs MMJ633 A7K hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning som även inkluderar en mjuk rengöringsduk.

Storlek

  • 51 mm
  • 39,1 mm
  • 18 mm
  • 140 mm

Majoriteten känner sig trygga med storlek M. Det är troligt att storleken passar dig också. Men för att vara säker så kan du använda följande trick med ett kreditkord:
Kreditkord

Skortet sträcker sig bortom ögats slut

Mkortet slutar vid ögats slut

Lkortet når inte ögats slut