Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Marker
168308.00.01.2

Beräknad leverans: Tillfälligt slut

Out of stock 1 200 KR 1 089 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

 • Gratis frakt

  Frakten är helt gratis till alla EU-länder. För mer information klicka här.

 • 30 dagars ångerrätt

  eyerim erbjuder 2års garanti och en ångerrätt på 30 dagar, inga frågor ställda. För mer information klicka här.

 • Auktoriserad återförsäljare

  eyerim är en officiell återförsäljare av alla märken på denna webbplats. Vi arbetar direkt med tillverkarna och varumärken. Läs mer.

Detaljer

 • Märke Marker
 • Ramfärg Vit
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Brun
 • Bågtyp Ramlösa
 • Material Plast
 • Kollektion Dam, Herr
 • Tillverkaren ramfärg White
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Surround Mirror
 • Modell 168308.00.01.2
 • Tillverkare material Plastic

Beskrivning

För mer än ett halvt sekel sedan försökte en man vid namn Hannes Marker minska skadorna som orsakade skidåkare. Som idrottsjournalist och skidlärare brukade Marker spendera tid på ett berg och observera hur elever och oerfarna skidåkare skadar sig när de försöker lära sig grunderna i sporten. Marker blev sedan fastbesluten om att reducera riskerna med skidåkning och på så sätt göra sporten han älskar, mer säker. Så blev MARKER grundat och skapade först framgångsrikt ett band som hjälper skidåkare att frigöra skidorna om de skulle ramla. Utöver detta så tillverkas hjälmar, skidglasögon och mycket mer i sortimentet. Marker bibehåller fortfarande säkerheten som nyckeln för skidåkare och bygger utrustningen för att göra sporten säkrare för alla som vill lära sig och njuta av sin skidåkning.

Skidglasögonen 168308.00.01.2 utgör kulmen på Markers årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Marker är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.

Marker's premium Surround Mirror linsen är perfekt för medium-bright förhållanden. Surround Mirror linsen har 35% VLT som tillåter 35% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.


Köp dina Marker 168308.00.01.2 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning inklusive alla tillbehör.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
NMT Optics (3rd Eyelid)

NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) är en extrem reptålig yta som alltid garanterar en ultimat sikt. Den förhindrar att vatten, fettsmörja eller damm från att klibba fast, och gör så att fukten omedelbart viker av. NMT-belagda linsen erbjuder kristallklar synlighet i flera år.

Dual Bionomic PC/AC spherical lens

DUAL BIONOMIC är konstruerad i en dubbellins med en integrerad termisk blockerare. Alla linser är inställda i ögats riktning för att säkerställa att föremål syns klart och tydligt från skidglasögonen. Ytterlinsen är fabricerad från robust polykarbonat och förstärkt med en extremt reptålig beläggning. Den inre linsen är gjord av acetylcellulosa och är pressformad mot den sfäriska linsen i en uppvärmningsprocess, och på så sätt fungerar som en termisk blockerare, vilket skapar en luftbarriär mellan den yttre och inre linsen.

100% UV- A-B-C Technology

Markerlinserna erbjuder 100% UV A/B/C skydd upp till UV 400 nm. De polariserade linserna på high-end modellerna framställs av TAC (Tri Acetate Cellulose). Detta gör de ännu lättare, klarare och reptåliga. TAC linserna erbjuder synlighet i världsklass och 100% UV A/B/C skydd upp till UV 400 nm.

MarkAIR VENT SYSTEM

Design och luftflöde för alla skidglasögon konstrueras simultant för att säkerställa bästa ventilation med obegränsat luftintag längs hjälmen i dess MarkAIR CHANNEL SYSTEM. Detta gör så att insidan linsen förblir torr och fri från dimma. Det andningsbara skummet bakom luftinloppet & utloppet motstår driftsäkert genomträngningen av snö och fukt.

Super fit frame design

Alla Superfit modeller tillverkas från högelastisk elastogran, vilket innebär att skidglasögonen kramar ansiktet av sig självt. Elastrogan behåller sin fulla flexibilitet oavsett hur kallt det är. Marker V-split säkerställer att skidglasögonen passar som inget annat, på så sätt att de anpassar sig till näsans form och håller fast utan att den kläms eller pressas.

Xdry Triple Layer Face Foam

Extremt bekväm och extra mjuk. Xdry konstruktionen består av 3 lager som hjälper producera optimal passform och oslagbar prestanda. Det supermjuka fleecelagret som vidrör huden absorberar fukten och forslar bort det från huden.

45mm goggle strap with silicon anti-slip coating

Den högkvalitativa, topphållbara goggle-remmen fördelar trycket runtom i huvudet för perfekt passform. Tack vare den värmepåförda kiselbeläggningen på insidan av remmen sitter den hårdfast över vilken hjälm som helst för glidfri prestanda.

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.