Fri leverans   |   30 dagars ångerrätt

Oakley
Airbrake XL OO7071-02 PRIZM

Beräknad leverans: 18 - 21 arbetsdagar

L
skickas inom 14 vardagar
Produkten är tillgänglig, men finns inte i lager. Vi kommer omedelbart säkerställa leveransen till dig om 14 vardagar. Snabb leverans är viktigt för oss då vi kan hantera beställningen mycket tidigare.

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

Limited availability 2 219 KR

Pris som konfigurerad: 0,00 KR

 • Gratis frakt

  Frakten är helt gratis till alla EU-länder. För mer information klicka här.

 • 30 dagars ångerrätt

  eyerim erbjuder 2års garanti och en ångerrätt på 30 dagar, inga frågor ställda. För mer information klicka här.

 • Auktoriserad återförsäljare

  eyerim är en officiell återförsäljare av alla märken på denna webbplats. Vi arbetar direkt med tillverkarna och varumärken. Läs mer.

inspiration

Den här modellen i annan färg

Detaljer

 • Märke Oakley
 • Ramfärg Svart
 • Bågform Enkel Lins
 • Glasens Färg Röd
 • Bågtyp Helram
 • Frame material Plast
 • Kollektion Dam, Herr
 • Tillverkaren ramfärg Jet Black
 • Polariserade Nej
 • Tillverkaren linsfärg Prizm Torch Iridium
 • Modell Airbrake XL OO7071-02 PRIZM
 • Tillverkare material Injection Molded Polycarbonate / O-Matter

Beskrivning

Prizm Torch Iridium
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Prizm Torch Iridium
Röd
Röd
Medium-Ljusa
17%

Oakley's Prizm Torch Iridium linsen täcker ett brett utbud av ljusa förhållanden än standardlinser. Prizm Torch Iridium linsen har 17% VLT som tillåter 17% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.

Paketet inkluderar en extra lins.

EXTRA LINS
Prizm Sapphire Iridium
Blå
Medium-Ljusa
11-20%
INKLUDERADE TEKNOLOGIER
PRIZM™
Oakleys proprietära PRIZM ™ teknologi blockerar strategiska våglängder utefter färgspektrumet och förbättrar synligheten av snökonturer, stötningar och texturer. PRIZM™ linsen har konstruerats för att hjälpa dig skifta mellan varierande ljusförhållanden vilket minskar behovet att byta ut linserna beroende på ljusläget.
Switchlock™
Switchlock ™ teknologin gör bytet av linsen effektiv, enkel och problemfritt. Tekniken använder en simpel switchmekanism som utlöser den monterade linsen så att den nya snabbt kan låsas in. Det gör att skid- och snowboardåkare kan anpassa synen utefter ljusförhållandena.
F3 Anti-dimma
Oakleys specialtillverkade anti-dimbeläggning hjälper till att förhindra linsdimma från att skada prestandan och utgöra en säkerhetsrisk. F3 Anti-Fog gör det möjligt för den inre ballistiska linsen att absorbera fukt och gör din syn kristallklar.

OM VARUMÄRKET

Jim Janard sa att "idén bakom Oakley är att skapa produkter som fungerar bättre och ser bättre ut än något annat på marknaden" när han grundade Oakley i sitt garage år 1975. Idag är Oakley det ledande sport- och livsstilsmärket och står fortfarande på fronten för innovation vad gäller glasögon för dem som gillar att röra på sig.

Skidglasögonen Airbrake XL OO7071-02 PRIZM utgör kulmen på Oakleys årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Oakley är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina Oakley Airbrake XL OO7071-02 PRIZM hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Storlek

Majoriteten av skidglasögonen tillverkas i standardstorlek (M) och tenderar att ha en universal passform för både vuxna och tonåringar. Den här storleken passar oftast alla, och med god säkerhet så är det en rätt storlek för dig.

Large storleken (L) har en bredare, högre och djupare bågform anpassat för större ansikten.

Small (S) goggles har å andra sidan smalare, kortare och låg bågstorlek. De passar bra till barn, ungdomar, såväl som vuxna med mindre ansiktsform.