16.5.2018 9216 visningar 5 minuter läst

eyerim insider: kontorsserien avsnitt II

Sommaren är runt hörnet och vi är tillbaka med andra avsnittet eyerim insider nr. 2. Missade du första avsnittet? Inga bekymmer, klicka här så hinner du ikapp med det andra!

Den här gången så går vi bara igenom det kreativa kontoret. Bland alla andra otroligt visionära och professionella folket hos eyerim så är det här kontoret fyllt med förtjusta ideér hela tiden. Vem som helst kan gå in där och få ett gott skratt när som helst på dygnet!

Jag kan inte föreställa mig den här artikeln utan den verkliga eyerimsjälen om inte jag skulle ge mina kollegor en riktig utmaning - det skulle inte vara så saftigt som jag hoppades! Därför så började jag mixa med de tidigare frågorna. Tro mig, det finns inget bättre än att njuta av hopplösa mumlande kollegor. Låt oss nu börja iaktta de kreativa ansikten!

Chester, “kontorsbossen”

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret, Chester den stora bossen

Jag vill börja det andra avsnittet med den mest viktigaste personen på kontoret. Mina vänner, möt Chester, den mest beundransvärda, lekfulla kontorsledaren. Hans arbetsbeskrivning är något komplicerat så därför går jag inte riktig in på detta, men lita på mig - han kan bli så trött på allt att han ibland måste sova på golvet några gånger om dygnet. eyerimkontoret är absolut hans favorita, tack vare kollegorna som alltid är så snälla att ge honom något medan de brunchar, lunchar eller småäter. Ibland så luras de och skämmer ut honom med en isbergssallad, arugula eller morötter. Han är ingen kanin! Han vet vad han behöver. Men å andra sidan finns något som ingen vet och det är att han har två tjejer han spanar in i på byggnaden som han är osäker på vem han gillar. Ouch.

Andrea, “äventyrssamlaren”

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret, Andrea vår creative director som bär på solglasögonen Max&Co i Svart!

Eller “medgrundaren till eyerim”, “creative director”, “påverkaren”, “draken Chester mor”. Vår Andrea kan bokstavligen ha två ord som beskriver henne men väljer att använda den som hon är mer ansluten till, där jag och alla andra som känner henne vet varför. Andrea är, som nämndes innan, en av de fyra eyerimskaparna - med brodern (inte hennes man) Martin och vännerna Brano och Yass. Hon arbetar med allt kreativt hos eyerim, från kampanjer och sociala medier, samarbetar med influencers och fotografering. Hon älskar att jobba på eyerim då det är en del av henne; eftersom hon och tre av hennes vänner la grunden för det och arbetade arslen av sig så att eyerim en dag kan bli något stort. Hon älskar resan med tillväxten hos eyerim. Andrea är inte bara proffs på sitt jobb, hon har en stor påverkan - med tusentals instagramföljare och är en av de mest framgångsrikaste kvinnan i Slovakien, enligt Frobes i Slovakien! Spana in hennes instagramkonto och njut - det är fullt av vackra bilder från hela världen. Låt oss alla hoppas att hon någon dag inte går vilse på vägen medan hon inte kan skilja mellan höger och vänster sida.

Patrik, den “bortglömda bergälskaren”

eyerim kontorsserien, det kreativa kontoret, Patrik foto- och videografen

Patrik är unik på sitt sätt! Han är mycket begåvad, äventyrlig fotograf som reser runt i världen ofta. Han tar hand om alla visuella eyerimbilder – fotografering & fantastiska videor. Patrik älskar det unga teamet hos eyerim, fulla av idéer och ambitioner; teamet som till skillnad från andra han jobbat med räds inte av att göra saker annorlunda. En sak som ingen vet om honom är att han äter bacon innan sängdags. Varför? Han svarar: ”mina drömmar känns levande när man vaknar”. Tja, låt oss då alla prova det ikväll? Som du kan se så är Patrik inte bara en professionell fotograf vars skickligheter är något man lätt avundas av; han är också avslappnad, chillad person som älskar livet med alla smådetaljer. Om du tycker om Patrik lika mycket som vi gör, så borde du definitivt följa honom runtom i världen med hans vansinniga instagram.

Branislav, en “estetikälskare”

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret,  Branislav är vår varumärkeschef som bär på solglasögonen 35/139 Tokyo Bekko 2 i Indigo

Den 27-åriga tattoo och simpelälskade killen tillhöra den sista av eyerimgrundarna som vi ännu inte har introducerat. Han har hand om innehållet, mer specifikt så är han UX och märkesgurut – han utvecklar eyerim-märket och riktlinjerna som ska framföras och applicerar det på hemsidan, och på alla våra kommunikationskanaler och mejl. Han håller ett öga på UX (User Experience) delen – känslan som kunden får när de rör sig mot hemsidan och all övergripande upplevelse hos eyerim. Branislav är en oerhört speciell kille, så allt måste verkligen synkas! Han skapar också all magik med bilderna och direkt efter så vakar han allt som är visuellt, oavsett om det är rätt för eyerim eller inte. Anledningen varför han älskar att jobba på eyerim är likt andras förklaringar – det hårt arbetande folket som ger sitt hjärta för eyerim och tar företaget med till toppen; den unga andan, den snabba expansionen och tillväxten. Hans djupa kärlek till estetik är anslutet till hans unga tonår när han var besatt av tecken och skapade sina egna. En sak som ingen vet om honom? Han åt en hel kyckling, en burgare och en stor tårtbit på en och samma gång. Vem ser tung ut nu? Spana in hans instagramkonto, om du är ivrig över att veta mer om hans hemligheter.

Patricia, den “sarkastiska tänkaren”  

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret,  Patricia vår copywriter

Det här är jag – berättaren av artiklarna. Dessvärre så kunde jag inte intervjua mig själv och sedan skriva något förtjust glorifierande om hur fantastisk jag är. Så jag frågade Branislav, han som käkade upp hela kycklingen och mumlade om det ovanför, och är dessutom min chef som efter intervjun skrev följande: ”Patricia är vår copywriter. Det betyder att hon förvaltar all text på hemsidan, blogg, mejl, eller kampanjer. Hon hanterar även den här texten som du läser just nu. Med andra ord – hon ger ett nytt färskt språk och karaktär på saker som annars skulle ha uppstått som tråkigt, eller komplicera ditt liv. Hon tycker om hur otroligt eyerim är, dess galna själ och att det ger en chans för folk som inte har mycket erfarenhet, men som har en inre drivkänsla. Utöver det så har Patricia glömt bort multiplikationstabellen, och är den största Anna Wintour beundraren och en dedikerad feminist. Om du inte hittar henne bakom skrivbordet, så är hon säker med Chester och leker” Tack, bossen. Så där har ni mig i ett nötskal. Här finns mitt inaktiva instagramkontor.

Jan, the “forever young”

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret,  Ján som är vår designer

Det här söta och eviga unga ansikte är vår designer – han (självklart) designar och retuscherar alla eyerimbanners, nyhetsbrev, kuponger och i princip allt på vår hemsida och bloggen du ser. Han är en härlig kompis, mycket ansvarig och vänlig som älskar ”superteamet”, den vänskapliga atmosfären och det stora utrymmet som eyerim har att erbjuda. Förutom att vara en otrolig begåvad dansare, hundälskare och oöverträffad så brukar han lukta på maten innan han börjar äta, särskild mejerimat (vilket förmodligen är kopplat till att vara en hundälskare). Om du inte har något emot om att lära känna honom bättre så kan du definitivt följa honom på instagram. Du kommer inte ångra det! Han är vårt gyllen Ariska barn för någonting!

Daniel, en “expressiv entusiast”

 

eyerim kontorsserien,  det kreativa kontoret,  Daniel vår partner & marknadsföringsguru som bär på solglasögonen Ray-Ban Round

Den här 24-åriga killen är en glädje hos eyerim som strålar varje morgon, den känsliga och djuptänkande kontorsnissen. Han skapar, skojar, älskar och viktigast av allt – han jobbar. Han är en fantastisk marknadshjälte. Daniel skapar eyerimkampanjer tillsammans med Andrea; han arbetar med marknadsmolnet Exponea; han skapar nyhetsbreven och annonserna. Daniel har också hand om kommunikationen med våra partners och kreativa samarbetspartners och gör det väldigt bra! När vi frågade honom vad han älskar mest med att arbeta hos eyerim så svarade han: ”TEAMET!” och ”Att sprida fantastisk visionellenergi.” Japp, det är den Daniel är och anledningen till varför alla älskar honom. Det kan du också göra, här! Och låt mig inte glömma bort ett viktigt faktum om honom: ”Som 24-åring så har han fortfarande två bebiständer. Hur chockerande!

 Vi letar efter nya krafter till vårt team! Om du är intresserad av att jobba hos oss och även se dig själv i serien senare i år, så läs den här artikeln och låt oss få veta! Vi har mycket kul tillsammans här och vi hjälper varandra på vägen till vår destination – till toppen.

Där har ni vänner! Du har precis fått bemöta en viktig del av teamet! Alla på eyerim, som inte räds av att riskera sin passion, idéer och med lite skoj, är medlem i ett mycket uppskattande och omtänksamt hushåll – eyerimfamiljen!

Inga bekymmer, vi växer varje månad, så håll dig uppdaterad för ett senare avsnitt!

Patrícia

Innehåll och copywriting är mina arbetsuppgifter på eyerim. Jag älskar japansk mat, blommor och enkelheten. Jag förstår mig inte på mode och därför så älskar jag det. Har sedan tidigare studerat kinesiska men eftersom jag är alltför en ”all eller ingentyp” av person, så bröts vi upp efter andra året. Jag föddes med en tand och lärde mig att läsa redan som treåring. Seneca är min största förälskelse och jag hatar paraplyer.

RELATERADE INLÄGG
Virtuell Try on - Direkt från din kameralins

Att shoppa hos eyerim har aldrig varit enklare! Prova tusentals solglasögon och glasögon i bekvämligheten från ditt hem. Upptäck vårt virtuella try-on verktyg.

6 skäl till att du nu ska besöka din ögonläkare

Att få hjälp vid rätt tidpunkt kan rädda synen från långvariga synproblem. Det finns 6 tecken på att du omgående bör göra en ögonkontroll.

Oakley PRIZM technology – Linsen som revolutionerar sport

Vad är allt hype om Prizm, hur fungerar det, vad har det att erbjuda och hur kommer det sig att tekniken har visat upp sig bland de största idrottarna i världen?

DISKUSSION