5.7.2018 25948 visningar 4 minuter läst

En blogg-guide till Solglasögon: Ultimata sommartrender 2018

Är du en modefreak som letar efter sommarmode och inspiration? Eller är du inte alls på mode utan på jakten på några snygga (dvs praktiska) glasögon? Två av våra favorita slovakiska influencers delade sina 3 största trender i sommar. Fortsätt läs våra vänner, de båda ser himmelska ut och du kommer också!

SÄSONGENS STILAR

Oavsett trend, stilen du väljer är säsongens stil - det är de trender vi står ut med. Å andra sidan, låt oss inspirera en liten bit av vad våra bloggar älskar för den här säsongen!

Jeweled solglasögon

Oversized Jeweled Gucci Solglasögon i Havana bågfärg med bruna glas till kvinnor.  Oversized Jeweled Gucci Solglasögon i Havana bågfärg med bruna glas till kvinnor.

Naty Kerny är en slovakisk Instagram entreprenör. Hon är vacker och djärv, hennes modesmak är så otroligt att många kan avundas, och det kan vi betta om! Dessa smyckade solglasögonen från Gucci ser snygga ut på henne, eller hur? Så här sa hon: "Trots att de kostar mycket, innehåller denna Gucci-samling otrolig klass och iögonfallande lyx. Detta par är det rätta valet när du är efter kändisliknande känsla. Du kommer att bli obemärlig! "Vad mer behöver du veta? Ta råd av någon som känner till modevägarna riktigt bra!

Vågiga solglasögon

Cat-eye Miu Miu Solglasögon i guld bågfärg med gråa glas för kvinnor.  Cat-eye Miu Miu Solglasögon i guld bågfärg med gråa glas för kvinnor.

Om du läser föregående, vårbloggens guide till solglasögon är du bekant med vår vackra bloggare Natalia Pazicka. Vi beundrar hennes stil och hennes oräddhet när det gäller mode-val! Hon valde detta Miu Miu par och smyckade på väldigt enkelt, med vit casual outfit. Varför var det här det sommarvalet för Naty då? Här säger: "Jämfört med andra modeller som kommer från här märket är färgkombinationen av dessa Miu Miu nyanser ganska klassiska. De har dock blivit kompenserade av sina Cat-eye "kurvor"! Om jag skulle bara välja ett par solglasögon för hela livet, så skulle det vara dem. De representerar otroligt extravagans och evighet mot mig. "

FÄRGVALET FÖR SÄSONGEN

Vad är den ultimata färgtrenden, undrar du? Låt båda av våra favoriter Natalias visa dig solglasögonens färger, du kommer att få många blickar när du bär på dem.

Röda enkellins solglasögon

Versace Solglasögon med enkellins i Rosa bågfärg med Rosa glas för kvinnor.  Versace Solglasögon med enkellins i Rosa bågfärg med Rosa glas för kvinnor.

Det finns inget bättre sätt att lysa upp din sommar och avslappnande utseende än de här fashionabla som Natalia valde. Hon förklarar: "Titta inte på världen genom rosa solglasögon längre, skaffa röda! Färgrika eller mycket tunna solglasögon är topptrenderna för sommaren 2018. De här röda Versacena upplyser helt och hållet alla sportiga/pojkvän outfit. "De här är inte de enda Versace-solglasögonen som du kommer att älska! Spana in alla på eyerim hemsida och välj de som passar ditt ansikte bäst.

Flerfärgade solglasögon

Oversized Dolce & Gabbana Solglasögon med multifärgad båge och Blåa glas för kvinnor.  Oversized Dolce & Gabbana Solglasögon med multifärgad båge och Blåa glas för kvinnor.

Oavsett om du är sen för en snabb träff med en vän över en kaffe eller ett superviktigt arbetsmöte, glöm aldrig att ta dina favorit nyanser under sommaren! Och om de är skraja och eleganta, men fortfarande enkla och iögonfallande som Dolce & Gabbana, som Natallipa plockade, så är du säker i alla situationer. "När det gäller perfekt färgblåsande kombinationer så är Dolce & Gabbana det perfekta. Eftersom jag är en beundrare av minimalism är mina kläder också enkelt så bra, så solglasögon som dessa är utmärkta för att få det att stå ut. "Vi förstår vad du menar!

SÄSONGENS FORMER

Från runt till kvadratisk, rektangulära eller pilot-solglasögon, vilken är din grundläggande form? Våra bloggare har hittat den mest framträdande och bestämda val, kommer du också att göra det?

Cat-eye solglasögon

Cat-eye Miu Miu Solglasögon i Blå bågfärg med Gråa glas för Kvinnor.  Cat-eye Miu Miu Solglasögon i Blå bågfärg med Gråa glas för Kvinnor.

Letar du efter de perfekta solglasögonen som kommer att accentuera din modesmak och förföriskhet helt felfritt? Här är vad Naty sa om hennes Miu Miu-val: "Din outfit kommer att få rätt mängd italiensk sexappel med Miu Miu solglasögon. Dessa solglasögon kommer få alla männen till knäna. "Och ser hon inte otroligt vacker ut? Vi har inga ord!

Runda solglasögon

Runda Ray-Ban solglasögon i brun bågfärg med rosa glas för kvinnor.  Runda Ray-Ban solglasögon i brun bågfärg med rosa glas för kvinnor.

"Solglasögonen från Ray-Ban Ja-Jo är säkert för alla som vill se problemfritt men ändå roligt. De är så ljusa och söta att du enkelt kan passa in dem till allt för att göra din dag lite saftig. Valet är ditt! "Inte så konstigt, att vår Natallipa är så fashionabel men avslappnad hela tiden - hon vet vad som passar henne bra! Ray-Ban solglasögon eller söta rosa nyanser är det perfekta sommarvalet och alla kommer att se lika fantastiskt ut på dig.

Sommaren är den säsong som vi alla bör njuta av i alla möjliga aspekter - få lite fräckt solbränna, färska minnen och ljusa idéer. Om du älskar mode så mycket som vi, älskar du också säkert sommarmodet för den här säsongen.

Om du känner dig osäker på vilka glasögon som passar dig, läs vår Ansiktsguide och du hittar säkert de perfekta sommarbågarna. Åh, och även om vi inte vill skämma bort din heta och eventuellt lite svettiga sommartid, så kommer också hösten! Så gör dig redo för modet genom att läsa den här artikeln under tiden, den är fylld med alla lämpliga och fantastiska outfits. Vi kommer då tillbaka med en annan blogg-guide.

Oavsett sommartrenderna som är inspirerat av modeindustrin så vill vi veta vad du tycker om! Låt oss få veta i kommentarsfältet.

Patrícia

Innehåll och copywriting är mina arbetsuppgifter på eyerim. Jag älskar japansk mat, blommor och enkelheten. Jag förstår mig inte på mode och därför så älskar jag det. Har sedan tidigare studerat kinesiska men eftersom jag är alltför en ”all eller ingentyp” av person, så bröts vi upp efter andra året. Jag föddes med en tand och lärde mig att läsa redan som treåring. Seneca är min största förälskelse och jag hatar paraplyer.

RELATERADE INLÄGG
Virtuell Try on - Direkt från din kameralins

Att shoppa hos eyerim har aldrig varit enklare! Prova tusentals solglasögon och glasögon i bekvämligheten från ditt hem. Upptäck vårt virtuella try-on verktyg.

Solglasögon för din ansiktsform: HJÄRTFORMADE ANSIKTEN

Ta reda på vad som är rätt solglasögon för hjärtformade ansikten. Bli inspirerad av många olika former och färger som passar dig bäst! Allt finns på eyerim.se.

Bloggens Guide till Solglasögon: Ultimata Vårtrenden 2018

Våren har äntligen dykt upp och vi har förberett en guide med de bästa solglasögontrenderna för 2018! Ta en titt på våra härliga bloggare och deras favoritpar.

DISKUSSION